Android

• Awsome
    -1

Var kau ko bez wifi un astro manegera iekačāt spēles ?

• Shattred
      0

Es arī nesaprotu ko tu vēlies no mums. Uzraksti skaidrā latviešu valodā kaut tikai vienkāršos paplašinātos teikumos.

• Kārlis
    0

Labrīt biedri.

Vēlos painteresēties, vai ir iespējams kaut kādā veidā sakārtot, salikt mapītēs aplikācijas šajā screenā? Home screen māku, šeit nē. (Ja tas ir iespējams)

• C Ult
    0

Kapēc man kad uzņemu kādas bildes,video viņas parādās telefona galerijā, bet kad pieliek telefonu pie datora, viņas nav nevienā mapē?

• Rihardoo
      -1

DCIM mapes nav?

• Tvinky
    0

Iesakiet, lūdzu, telefonu līdz 220eur. Man ir galaxy core, bet neesmu apmierināts, jo telefons regulāri slēdzas ārā pats no sevis.

• Mahjarrat
    0

Tagad nedēļu bez telefona, tad nesīšu uz garantiju... Jāgaida stipendaja lai var samaksāt 70Eiro par ekrāna maiņu...

• Janzz_
      +1

Nomaini pats... sanāks daudz lētāk.

• Mr Raccoon
      +1

Es tavā vietā būtu mēģinājis mainīt pats, kaut arī to nekad neesmu darijis.

• Mahjarrat
      0

Katrā ziņā pats nemainīšu. Esmu noskaidrojis kādēļ arī labāk nevajag. Tas ko Ričards teica par fēna izmantošanu, lai atkausētu - tas viss viena liela slikta ideja, jo paša labots nav ilgtermiņā. Man teica tie kas ir labojuši tieši HTC ONE X paši - Viņš nokausies pēc 2mēnešiem, ja pats līmēsi.

• Lauvēns
    0

Aceros kad bija tāda laba spēlīte kur uzspiežot uz atsevišķas pogas noskan birdiens, vai kāds varētu palīdzēt šo spēlīti atrast?

• Pampox
      +2

"Spaidi Pampox kad tam ir vēdergraizes"

• Kārlis
      0

Birdiens vai pirdiens?

- 1 - 2 - 3 - ... - 160 - 161 - 162 - ... - 327 - 328 -