Counter Strike 1.6

• latvia gamer
    0

Pārinstalēju datoru, ielādēju skillz.lv Cs 1.6 , bet ir problēma, man wep ir kreisajā rokā, nevis labajā ka es pieradis, nevaru tā paspēlēt biggrin_mini2.gif

Kāda komanda jāraksta, jo caur iesatijumiem nekas nemainās.

• Reaktors
      0

Cl_righthand 1

• deepy-
      0

Iej uztadijumos un uzspieda enter .
      Ātri atradīsi pac.

• latvia gamer
      0

Vel viena problēma, slēdzies kādā serverī un cilvēciņš griežās rinķī biggrin_mini2.gif
      Lādēšu citu cs'u.

• Worst
    +1

Sen neko neesmu metis, laikam jāiemet kaut kas no manis. Inb4@shevijs brēks, ka fake un cheated fragi. <3

Es @ DemosForStars

Un mans mini-movie

Paldies jau iepriekš Shevijam par nomelnošanu. Ja tiešām vēl domā, ka lietoju čītus, man prieks par Tevi, bet šis dzīves ritms ir izgājis no manis jau no kādam 4. klases. Ieteiktu Tev reģistrēties Fastcupā, patiktu Tev, ir sakarīgi un skilled spēlētāji, un arī EAC, kur nevar čītot. smile_mini.gif

• shevijs
      0

Varbūt 1x, varbūt vairākas reizes, toreiz čītoji un punkts, pietam, diezgan lielā nagļakā. Un kāds šeit sakars ar fastcup!!!???

• Arthles :>
        0

Shevijs mad crazy.gif

• Worst
          0

Sakars tāds, ka kopš oktobra spēlēju tikai @ Fastcup, kur nav iespējams čītot, tāpēc nesaporut, kāpēc mani apsūdzi tajā, ko nedaru. Tagad jau quited CS, jo ir svarīgākas lietas par speļitem.

• lemonwave🍋
        0

Davaj, lai kkādas izmaiņas un kārtība. Kurš te varētu būt labs kandidāts/kandidāti moda amatam? Karo4, balsojiet.

• adidasiK
          0

Moda??

• adidasiK
            0

Piedošanu daleca. Es varētu, pieredze csa,pietiekama, darbojos cs.exs.lv serveri kā BT. Varu palidzēt ar problēman cs.

• shevijs
          0

Un ko tad modam tādu vajadzētu darīt, ka pilnīgi jābalso?

• lakrica
          0

@Earthquake muviks biggrin_mini2.gif

• shevijs
            0

WTF? Mūzika pretīga, interfeisi nav aizvākti, edits 0, un kaut kādi pubiski -3. Nu kāda jēga šādus mēslus taisīt!?

• Arthles :>
            0

Tas video man vienīgajam lago? nu viņs iet bet itkā cs lagotu crazy.gif

• adidasiK
              0

Man daudz demku ar smukiem -3 un -4 un -5 hs. Bet edit negribu, jo nemāku. Un slinkums tās demkas meklēt pa visu cstrike mapi biggrin_mini2.gif

• SkitsVicious
            0

Kādu bh serveri varat ieteikt?

• adidasiK
              0

Nyd, es tur uzturos

• latvia gamer
              0

Bh-ko tas nozīmē?

• Mr Raccoon
                0

Mja, es arī nyd'ā uzturos.

• shevijs
              0

Vienam datoram pēc jaunā update ir problēma, ieejot spēlē man visu laiku ir stabils 2-4 fps. Kā pie velna es varu dabūt atpakaļ normālu fps? Jā, fps_max 99 konsolē jau ir...

• Confused
                -1

Īzstenībā vaig nevis 99, bet fps_max 101 facepalm.gif

• Mr Raccoon
                0

Ko īsti tas fps_max 101 dara?

• latvia gamer
                  0

Kad atbrauksi? biggrin_mini2.gif
                  Citi man jau prasa kopbildi biggrin_mini2.gif

- 1 - 2 - 3 - ... - 20 - 21 - 22 - ... - 62 - 63 - 64 -