Counter-Strike: GO

• fyperG
    0

Nezinu kur šito likt pie photoshop grupas vai te, bet par cik tas ir vairāk saistīts ar cs:go, tad iemetīšu šeit. Basically, es taisu jaunu komandu, un man ir problēmas ar krāsu izvēli priekš logo lūdzu iesakat krāsas gan kronim, gan burtiem, rekur logo: https://prntscr.com/847rq0

• Earthquake
      0

Miami Heat krāsas vajag

• RID
        0

Šis. Tomēr logo nepiesaista īpaši.

• fyperG
          0

Arī nepatīk īpaši, bet gribēja, lai mainam gan nosaukumu, gan logo, vecaise logo man ir profila bildē, kas imo bija labāks. Bet anyway, ja kādam interesē, tad jaunais logo ir šāds

• Jānis
            0

Kāds lineup?

• MGΡ 🏀
              0

Gan jau 5xDMG

• fyperG
              -1

@MGP Funny guy
              @Jānis 3LEM, 1 Supreme, un 1 try out ir, nezinu, kas par ranku, bet mums laikam pietrūks 1 spēlētājs, tāpēc uztaisīšu šeit topiku ar recruit. Un īpaši uz rankiem tagad nevar skatīties, dēļ visiem šitajiem VAC vaweiem, piemēram, man 95% spēlēs jātopfrago, jo vienmēr kaut kādi poļu silveri man komandā. Sen neesmu spēlējis mm ar kādu labu spēlētāju komandā.

• nikomans
            0

@fyperG ieteiktu nelikt gradientu abiem kopā,bet gan uzlikt vienam un pēc tam reversot to gradientu,lai otram ir pretstats,piem,malas violets un pa vidu zils, vai ar pa vidu violets un katram burtam tas zilais aiziet uz sāniem..m

• Jayden James
            0

Teikshu kaa ir, negliits, vismaz manaas aciis, pats logo ir ok, bet kraasas...

• fyperG
      0

@nikomans Paldies par ieteikumu, pamēģināšu uztaisīt.
      @Jayden James Krāsas jau var labot, ja ir kāda ideja krāsām droši vari ieteikt. Pret šitajām krāsām pašam iebildumu nav, bet, protams, var atrast daudz labākas.