Counter-Strike: GO

• Jānis
    0

Šis ir pārāk smieklīgi biggrin_mini2.gif

• HenrihsT!
      0

Šis taa, bet kad profesionāļi komentā tas ir pizģets, peim dotā zināmi pāris tik labi video

• Jānis
        0

Šis ir labs biggrin_mini2.gif

• Jānis
    -1

Souvenir P90 | Scorched (Field-Tested) izloze šeit - https://exs.lv/group/527/forum/20ici

• Jānis
    0

Atceros kā tajā mapē, kas ir pēdējā momentā gandrīz katru raundu ct side @shevijs ārdījās, ka es spēlēju pārāk agresīvi. biggrin_mini2.gif Beigās visi pretinieki mani noreportēja par wh.

• Worst
      0

Jau redzēju pa tiešo yt no DeviMona. Sākumā izbrīnojos, un pēctam atcerējos, ka Tu taču arī ar viņu cs:go esi spēlējis. Smuks movie, tāds chillīgs.

• shevijs
      0

Es biju gaidījis kaut ko... iespaidīgāku? Vismaz fragu ziņā noteikti, vai tad tie ir tavi labākie momenti? Edits kā jau edits - meh, vienmēr esmu devis priekšroku foršam POV.  

• Jānis
        0

Jap, nav īsti to, kurus biju gaidījis.

• Awsome
    0

Vakar bija lagi,tgd jau iekaras! ik pa brīdim! kas jūms ?

• Creepa
      0

Skaists, jautājums. biggrin_mini2.gif
      Man vienmēr viss ir ok, nelago nekas.

• Awsome
        0

Skaties valve neatstāj bez sekām biggrin_mini2.gif biggrin_mini2.gif biggrin_mini2.gif

• Creepa
          0

Nu agrāk man disconnetoja no serverā, rādija connection problems, kaut gan viss bija k. vienīgi kas man zbal ir ka vienkārši mm atrod, un loading screen`ā, kad rādās ka varu jau switchot team dažreiz nofrīzo un uzmet csgo.exe not responding un tad ir laimes spēle vai esmu pirmajā raundā vai piektajā. Jo, tas process manam pc drusku netur.

• Jānis
      +3

Pats izdomāju vienkārši uzfilmēt pāris savus momentus.

Paldies par supportu šajā @Hencis! biggrin_mini2.gif

Drīz būs vēl.

• Creepa
        +1

Nice

• Jānis
        +2

Gan jau kaut ko vēl ātri uzfilmēšu biggrin_mini2.gif

• pachy
        +1

Na**j kad es ar tevi spēlēju nekas pat tuvu tam nenotiek ?
        un smoke bija lieks biggrin_mini2.gif

- 1 - 2 - 3 - ... - 472 - 473 - 474 - ... - 522 - 523 - 524 -