Counter-Strike: GO

• S J
    0

Pievienoju sākumlapā pie linkiem lapu uz Skill Group FAQ. Mēs varētu padalīties ar savām grupām.

Es personīgi šobrīd esmu Silver Elite. (Tikko vinnēju 10. spēli @ Competetive)

• Skofilds
      0

Es esmu master guardian 1. Līdz tam tiku ar 40-60fps gameplay ;DD

• S J
        0

Misclicked mīnusu.

Kāda vaina 40-60 fps gameplayam? Diezgan normāli. Mana integrētā uz vidējajiem settingiem fullhd izšķirtspējā griež ~40-50.

• shevijs
        0

Man ar konstantu 80-100 būtu ļoti labi, lai neteiktu vairāk...

• shevijs
      -1

Nu ko, beidzot iemēģināju CS:GO kaut cik nopietni, tad nu mans pārspriedums.

> Krietni labāks, nekā gaidīju, Source pilnīgi iesūkā.
      > Kā jau gaidīts, gameplay salīdzinoši ar 1.6 pamatīgi iesūkā, bet nu labāks par Source un manu priekštatu līdz šim.
      > Tas elektrošoks un molotova kokteilis gan bija lieki...
      > Nezinu, kāpēc te dažs labs tā gānās par ''zemo'' FPS, bet man vidēji ar 50-75 pilnīgi pietiek...

Lai vai kā, derētu kādu reizi saspēlēt ar jums. Šeit kāds aktīvi mixo vai ko tamlīdzīgu dara?

• shevijs
        0

Vēl jāpiebilst, ka jāiemācās atšķirt abu komandu skinus, pēc veselas mūžības ar ESL modeļiem uz 1.6, tagad uz GO visi liekas vienādi. hihi.gif

• S J
          0

Ja man dators strādātu, es ietu spēlēt.
          Elektrošoks ir pieejams tikai classic-casual (Competetive nav).
          Molotovam nav ne vainas.

• Jānis
          0

Jāgaida kad beidzot dabūšu jaunu pc, un tad varēšu spēlēt. Cant wait.

• Skofilds
        0

Ugh Shoxie.. Lightning reflexes !

• S J
        0

Varētu savākt cilvēkus no exa un kopā iet competetive matchmaking ar clan tagu exslv (Tagu var dabūt pievienojoties exs steam grupai https://steamcommunity.com/groups/exsGrupa un pēctam uzliekot - settings->game->clan tag)

• shevijs
          0

Pēc 2. janvārā, lūdzu.

• S J
            0

Nu es jau tik vakar ar @Viesty ietestēju. Nekādas steigas nav, tikai ideja, kuru reāli varētu realizēt. Pēctam likt endgame skrīnus exs grupā. Nu, principā kā klanu. biggrin_mini2.gif

• S J
          0

Kuriem te ir cs:go

@S J @Viesty @WYM? @Skofilds @shevijs @Teemu @Kapteje (Piedodiet, ja kādu esmu aizmirsis)

• S J
          0

Pēdējajās 2 dienās biežāk dzirdētā frāze - "Antiterroristi kurwas" crazy.gif

• shevijs
          0

Kurš CS:GO mods tev viss labāk patīk?

• shevijs
            0

*Aptauja grupas sākumā*

• WYM?
            0

Spēlēju gan Classic Competetive ,gan Classic Casual ,bet visvairāk patīk Competetive. smile_mini.gif

• S J
            0

Šobrīd spēlēju tikai Competetive Matchmaking, bet nu kad gribāz izārdīties, spēlēju deathmatch serveros (pārsvarā arms-race bāzēti, bet citādāki).

- 1 - 2 - 3 - ... - 521 - 522 - 523 - 524 -