Counter-Strike: GO

• slowhands
    0

Tātad, lieta ir sekojoša! Es ar pāris cilvēkiem esam topošā Dota 2 komanda, lēnām, bet noteikti spēlēsim. Meklējam CS:GO komandu, kas gribētu zem mūsu tag spēlēt GO. Bet runa neiet par PUB'iem, bet gan, beigās, pat par laniem. Protams sākam ar online turnīriem un tā.
    Ja ir kāda komanda, kas meklē tag'u - rakstiet!
    Kādēļ šā? Jo es esmu īpašnieks, ja nu man pašam neizies ar Dota 2, es tāpat atbalstīšu komandas, palīdzēšu ar online turnīriem un arī, beigās, aiz garlaicības, financiālu atbalstu varēšu sniegt, ja runa ies par piedalīšanos lan turnīros.
    Tādēļ kaut kādus PUB klanus nerakstīt!

• Skofilds
      0

Kāds team nosaukums? Man ir čaļi (vecā 1.6 komanda) ar kuriem šāvām 1.6/trenējamies/Lan pracc bija/esl league/online turnīri, bet lan turnīros neesam bijuši. Šonedēļ es, un vēl viens no komandas dabūs jauno pc, un tad metīsimies kopā un sāksim trenēties cs:go. No vienas puses labi ir tas, ka mēs jau esam sapazinušies IRL ( lan pracc 1.6), bet mums vēl būs jādabū 5th players-riflers. Bet kas tad tur. Uzaicini mani skype: nike1188, pēc skolas apspriedīsim kaut ko vairāk.

• Skofilds
        0

Ahh un mums gadi: 17/17/19/23

• shevijs
        0

Par mani jau aizmirsi? connie_mini_huh.gif

• shevijs
      0

Kur lai vēl mixo līdzīgi kā fastcup.net?

• Skofilds
      0

Damn, es vnk šokā biggrin_mini2.gif Vakar ar čomu + 3 ārzemniekiem (cc) rāvām cw, man protams ar veco pc 20-40fps, bet vnk es managed dabūt ~50 frags vienā cw ar tik zemiem frames. ( Kad sāk šaut fps zem 10 ). Sūdīgi, ka beigās uztaisīju daudz tk un mani banned.. paļubom būtu vairāk frags. Nevaru iedomāties kā būs nākamnedēļ ar jauno pc :OO

Btw cik jums bijis lielāko fragu skaits classic competative mačā?

• S J
        0

40 fps ir ideāli. Vairāk nevajag.

Esmu pamanijies savākt 5 fragus vienā raundā. biggrin_mini2.gif

• Skofilds
          0

40 fps lago. Un man kad sāk šaut vispār 10-20 fps. Bet reflexs mani glābj. When i take awp it just makes so much difference.. blum_mini.gif

• S J
            0

Kā es ienīstu AWP camperus... Varbūt viņi uzvar, bet viņi bojā gameplay. Un totāli.

• Earthquake
        0

Mums vajag vienu vakaru savākties un uzspēlet CS:GO exsa serverī. Mani personīgi tas go ne īpaši piesasita, bet vienam pašam spēlet nav īpaši interesanti.

• S J
          0

Es noorganizētu, ja man būtu dators, ar kuru spēlēt. sad_mini.gif

• shevijs
        0

Nu ko, ir jaunā v-karte, tagad varēšu sākt spēlēt 40-60 fps. crazy.gif

Btw, vai ir iespējams un ja jā, tad kā iebindot ieročus? Piemēram bruņas uz [, kitu uz ] utt..

• Tofiks
          0

Nav ne jausmas, es pat nezinu kur kaut ko tādu varētu darīt, jo konsoli es tur nevaru atrast.
          Bet cs:go jau interesants, laikam 1.6 jāmet pie malas biggrin_mini2.gif

• shevijs
          0

Caur options ieslēdz konsoli un tad ar to pašu ''`'' var atvērt un 1.6/source bindu stils nestrādā. Bet gribās visu darīt ātri, savādāk paiet kādas 20 sekundes, kamēr nopērku visu vajadzīgo. biggrin_mini2.gif

• Skofilds
            0

Nevar bind !

• shevijs
            0

Iesakat labus un pilnus Arms Race un Demolition serverus!

- 1 - 2 - 3 - ... - 520 - 521 - 522 - 523 - 524 -