Counter-Strike: GO

• shevijs
    0

Beidzot kaut ko pieliku https://exs.lv/counter-strike-global-offensive/tab/serveri , ja ir kādi serveri, tad ar visu info lieciet komentāros, pievienošu. Un varbūt kāds zin kādu sakarīgu pistoļu serveri vai arī parasto NEffa csdm ar CW kartēm?

• Jānis
    0

Vismaz pa šodienu arī kas labs, uzmerčoju nedaudz treidojot skins.
    Mazāk vērtīgus skinus pārvērtu Stattrak P250 | Hive un USP-S | Serum

• Earthquake
      0

Nedaudz offtopic, bet, kas jums tur abiem bija pa problēmām, kad tas čalis negribēja ar tevi kopā spēlēt ?

• Jānis
        0

Nezinu, vakar un šodien vēl kopā spēlējam.

• RolX
    0

Ehh, Vienkārši lieliska veiksme. Overclocks pusmēnesi ir stabils un tad competetive spēlē bsod. Pirms datora palaišanas pārbaudīju, vai ventilatori strādā, un nepaspēju tikt laicīgi atpakaļ :/

• Jānis
      0

Cik ilgs bans?

• lemonwave🍋
    0

Visu laiku nepatika M4A4, vakar kaut kādu stundu nospēlēju DM serverī, kur ir fy/aim utt. mapes. Dabūju divus dropus, nedaudz nopelnīju + iepatikās tas weapon. Pat labāk par m4a1 patīk. Diemžēl ar AK man vēl nesanāk tik labi šaut, kā sanāca @ 1.6. biggrin_mini2.gif + iepriekš arī nezināju, ka dropi ir tik bieži, jo dabūju 2x pēc kārtas divās mapēs. biggrin_mini2.gif

• RolX
      0

Tie dropi tak ir vairāk vai mazāk random, ne?

• lemonwave🍋
        0

Laikam jau. Bet man laikam paveicās. Dabūju vienu kastīti, kas maksāja 50 eiro centus un ieroci, kurš kkādi septiņi centi, bet to paturu.

• shevijs
      0

+/- tas nedēļas limits ir kādi 2 ieroči un 2 kastes.

• Jānis
      0

Jūsu mīļākajā pistole?

Man P250

• HenrihsT!
        0

Visi teiks Five-Seven vai p250 .
        Labākās un smukākās.

• Jānis
          0

Smukums tad tā, bet ar viņu var easy pārsist bruņas.

• WYM?
        0

P250 un TEC-9

• Jānis
        0

Wow, P250 | Metallic DDPAT tik skaists skins.

- 1 - 2 - 3 - ... - 498 - 499 - 500 - ... - 522 - 523 - 524 -