Counter-Strike: GO

• Skofilds
    0

Life of gamers. Nip CS:GO team

http://www.tv6play.se/play/334479

• Earthquake
    0

Šodien ideāla komanda bija @mm, 4 krievi, sarunājās tikai krieviski, visu laiku bļaustijās, vienam čarktēja mikrofons un bija briesmīgi fona trokšņi. Pēc tam sāku dirsties ar vieņien, mani kick un 24h bans...

• shevijs
      +1

@Mauriņš @Earthquake @supream

Par inactive tevi izkiko uz lobby pati spēle, nevis komandas biedri. Ja tu doto 5 minūšu laikā nepievienojies atpakaļ, tev ir bans par spēles pamešanu.
      Ja tu īsā laikā sakrāj kikus no komandas biedriem, t.i. konkrēts kiku skaits konkrētā laika posmā (pieļauju, ka kiki resetojas un samazinās līdz ar mm spēļu baniem), tad tu arī saņem banu.

Lai vai kā, šķiet, ka tu esi dabūjis to, ko pats nopelnīji.

• shevijs
    0

Hey. Varbūt šeit ir kāds mazāk zināms cilvēks, kurš aktīvi spēlē CS:GO match making? Pēdējajā laikā ir patērēti pārāk daudz nervi un spēks spēlējot gan ar random, gan ar itkā zināmiem cilvēkiem, kuri vai nu īsti nerubī pašu spēli, vai arī ir vienkārši briesmīgi komandas biedri. Galvenais ir kaut ko saprast no pašas spēles, saprast infu un pašam tādu padot pa mikrofonu. Pārāk bieži ir problēmas savākt šādus 4 komandas biedrus. :/

• Jānis
    0

Es tomēr pareizi ārdos par 64 tick, tikko paskatījos šodien spēlēto mm @cahce, vienkārši precīzi vēderā trāpu ar awiku - nav hita. valve, pls.

• shevijs
      0

Arī pretiniekiem ir 64 tick, tev atliek tikai nespēlēt mm tādā gadījumā. sad_mini.gif

• Jānis
        0

Tu savā elementā. biggrin_mini2.gif

• Creepa
      0

Leetways
      esea
      faceit
      tevi gaida, varēsi puncī šaut un ņemt fragus.

• shevijs
      0

Asom. Spēlēju mm spēli, ik pa brīdim ierastie DC. Vienā brīdī nokarās pa visam spēle un izmet uz main menu, reconnect nevar, pārestartēju GO un iesāktā spēle ir pazudusi, varu sākt jaunu. Laikam jau jāpriecājās, jo bija 0:9. biggrin_mini2.gif

• Creepa
        0

Domāju, kad beigsies tev tas score pieskaitīsies klāt. bet, nice. wink_mini.gif

• HenrihsT!
        0

Rezultāts 14-14 man Dc, es reccoenct cik vien ātri vari redzu 1 vs 1, be tomēr raunds padirsts... 15-14 un tad pēdējo stabili uzvarējām 15-15. zb zaudējums manis dēļ.

• HenrihsT!
        0

Pizģets tas cs:go...
        Atkal izmet no spēles, bet šoreiz nevaru tikt atpakaļ, idiotisms.

Vakar nevarēju atrast maču, kas iekāries bij tagad šis.

• Creepa
      0

Vai esat jau izcēluši knife no cases? Vai ar openošanu, nenodarbojaties.
      Tā vien gribās karambit dabūt sad_mini.gif Bet, zinu ka tas nekad nenotiks sad_mini.gif

• Earthquake
        0

Kastes vaļā neveru. Man gan pašam vairāk gribās kādu gloka vai emkas skinu.

• Jānis
        0

Esmu kādas 10 kastes kopumā atvēris, visi bijuši sudsi.

- 1 - 2 - 3 - ... - 504 - 505 - 506 - ... - 522 - 523 - 524 -