Es gribu kādu džeku kas māk apieties ar pelīti csāāāāā
Counter-Strike: GO
- 0
Ralfs I. 02.06.2016. 06:19 teica:
Sveiki, daži jautājumi par opskins.
Kādi nodokļi tur ir? Ir iespēja viņiem mazāku komisiju maksāt kaut kā?
Un ja es cashoutoju uz paypal tad viņi kādu procentu paņem? Un ja nauda ir paypalā, cik liels čakars uz swedbank dabūt? - +1
boomix 02.06.2016. 17:50 teica:
Sveiki!
Ir jau pagājusi kāda nedēļa, kopš sāku veidot CS:GO rocket jump (melon jump), lēnām tuvojos plugina publicēšanas robežai, tādēļ iespējams vēlējos noskaidrot Jūsu ieteikumus, ko varētu pielabot, uzlabot, utt.
Par pašu modu, tā tapšanu:
Rocket jump nākt jau no TF2 (pats neesmu tur spēlējis), tādēļ par pašu TF2 daudz nemācēšu pastāstīt, bet nu ideja jau paliek viena un tā pati. Spēlētājs šauj pret zemi/sienu/griestiem ar kādu 'masīvo' ieroci, un viņu attiecīgi met uz pretējo virzienu, uz kurieni viņš izšāva.Šajā gadījumā tas ir izveidots iekš CS:GO. Uzreiz varu teikt, neesmu pirmais, kurš izveido šo modu uz CS:GO, jo HOC to izveidoja, kopš es vēl nebiju sācis veidot. Ideju paņēmu no viņiem, un citu cilvēku ieteikumiem, jo viņi to modu izveidoja tikai priekš sevis. Jā, viņi viņu nedeva, nepārdeva, nesniedza nekādu informačiju, kā plugins strādā, utt. Viņi tikai izreklamēja visos stūros un ieguva savam community milzīgu popularitāti. Tas arī ir galvenais iemesls, kādēļ nācās man veidot pašam savu pluginu/modu.
Video no mana plugina
Testa serveris
IP: 37.203.36.42:27018
Ja ir kāds ļoti ieinteresēts uzhostēt šo uz sava servera, visu var sarunāt.
Droši rakstiet komentāros, iespējams ko vajag uzlabot, nomainīt, utt.
« - 1 - 2 - 3 - ... - 66 - 67 - 68 - ... - 522 - 523 - 524 - »

Ridiculus
eliteMU14
Ods
lakrica
Rocky__Lv