Kas par sviestu.. Kaut kas nokārās, eju atpakaļ Dotā, labajā augšējā stūrī visu laiku rāda, ka mēģina savienoties ar network, bet Steam rāda, ka ir kaut kāds 5.7GB liels update vajadzīgs... ?
Dota 2
- 0
Mr Raccoon 01.11.2014. 17:55 teica:
Sapratu dotas loģiku. Jo bērnišķīgāk čars izskatās, jo stiprāks viņš ir.
Ar puck paspēlēju uz hard botiem. Well, iet daudz labāk kā ar kādu terrorblade, huskar vai ko tādu.Gankot var iet diezgan ātri, ja ej kopā ar kādu, kuram ability ar labu dmg.
Laikam tomēr būs jāpaprovē ar visiem hero paspēlēt. - 0
Mr Raccoon 31.10.2014. 20:04 teica:
Phantom lancer vajadzētu sanerfot. Ar kautkādu tur blade un viņa ability astoņi phantom lanceri virsū bliež. Ja vēl daudz hp, tad solo 1v5 var mierīgi visus paņemt. Var savaldīt tikai tad, ja disableri pastāvīgi disablo, kamer viņš vēl viens.
Valve mirstīgo lūgumos klausās?
- 0
Kurbads 31.10.2014. 20:33
Yup. Tikko spēlēju un pretī bija PL un Meepo, teamfight'os sanāk 5 pret 16
- 0
PainFoinmr 31.10.2014. 12:11 teica:
Esmu ievērojies, ka bieži atpalieku līmeņos. Piemēram, tikko spēli ~40 minūtē beidzu ar 13. līmeni. Nāves man bija ~10, kamēr otram supportam bija vairāk, viņam bija 19. līmenis. Killu un assistu man arī bija vairāk. Vai tiešām es varu atpalikt pa 6 līmeņiem tāpēc, ka es nefermoju un regulāri izeju no leiniem, lai ieliktu wārdus džungļos?
- +1
WYM? 31.10.2014. 12:14
Visu jau arī nosaka cik viņam bijam Kill'u. Bet tas ,ka Tu arī pazūdi no līnijas arī diezgan ietekmē Tavu līmeni.