Dota 2

• Māris.
    0

Sveiki, kāds nevēlas sastādīt kompāniju lvl 9 beggineram kuram ir lola pieredze, bet kurš vēlas sākt spēlēt dotu?

• Māris.
      0

Steam niks: M3nch

• Alt Child
    0

Jau esat dabujuši kādu drop pēc update ?
    Pagaidām spēlēs ( nospēlēti pēc update 2lvl) neesmu ne saņēmis ne redzējis ka kāds saņemtu.

• Cretzi
    0

Kāpēc man tikpat kā neiesaita katru otro maču pie ''games played'' ?
    Itemus var nopelnīt arī spēlējot normal games ?
    Kāda tipa čariņi jums vistuvāk iet pie sirds? ( šeit domāju intelligence,agility utt. ).
    Pats pašlaik esmu aizrāvies ar agility un mage, pārsvarā spēlēju ar Razer.

• Brushie
    -4

Lol > dota
    prove me wrong

• Jānis
      0

Autisms, dotas grupa, bet taisa savus lol fanboy threads in visi modi ir lol fangays.

• Kārlis
        0

Traki, vai ne? :- )

• Albis
      0

Kpc tas pidors ir admins?

• meeris
      0

Besī, 13 lvl domāju būšu boss, izspēlēju ranked mačus. 1500 mmr un pat notmal modā liek pretī tādus kuri nemāk skatīties kartē un bezpontā mirst. Ko darīt?

• meeris
        0

Normal modā*

• WYM?
        0

Neko. Uztaisi sev mērķi: 0 MMR!

• Kurbads
        0

Es party ranked izspēlēju mačus, 7 uzvaras un iedeva 1650 mmr crazy.gif

• Cretzi
        0

Tikko sāku spēlēt Dota2, īstenībā neiet tik slikti, kā biju domājis. Kāds ir maksimālais lvl? Kā ar dropiem? Pats līdz 3 lvl tagad esmu dabujis tikai tās kastes, ko dod pēc katra līmeņa, bet vēl neko neesmu izmantojis.

• PainFoinmr
          0

Nav maksimālā līmeņa. Dropus pēc nejaušības principa dot pēc katras spēles. Dropus noteikti dot pēc katra līmeņa, bet sākot no 10. līmeņa (laikam), tikai ik pēc 5 līmeņiem dos vērt vaļā to kasti par brīvu.

• Cretzi
            0

Itemi, ko var saņemt, ir tikai izskatam, vai dod arī kādus bonusus? Ir vēl kaut kas , ko var ''upgrade'' ?

• WYM?
              0

Tikai izskatam.

- 1 - 2 - 3 - ... - 45 - 46 - 47 - ... - 133 - 134 -