Dota 2

• WYM?
    0

Ggwp. Laikam visu mūžu palikšu Low-Priority tikai tādēļ ,ka vakar pazuda elektrība Ranked Matchmaking laikā. Tagad ir jāizspēlē 2 Low-Priority spēles un esmu izspēlējis jau 10+ ,bet neviena netiek ieskaitīta ,jo VIENMĒR kāds krievu skolnieks saniknojas ,jo nomirst trešo reizi un viss.

• meeris
      0

Man bija jāizspēlē 5 spēles low priority, tad es dotu atmetu uz kādiem 2iem mēnešiem

• SJohnson
      0

Protip: botmatchi.

• WYM?
    0

Vai būs Holiday events? smile_mini.gif

• Zaker172
      0

Nē, Valve teica, ka nebūs šogad, jo viņi strādā pie lielākiem upadtes un nav verc kaut kādu Diretide taisīt.

• HenrihsT!
      0

Nebūs.

Tā jau ōooti daudzi updates un darba valvei

• WYM?
    0

Man trūkst vārdu par patreizējo MatchMaking sistēmu. Sākšu ar to ,ka man ir tikai 1,1k MMR. Daudzi protams uzreiz teiks "Tad ko Tu vispār runā par to sistēmu - Tu spēlēt nejēdz" ,bet nu ,manuprāt, esmu pilnīgi nepareizi novērtēts.
    Kāds ir skatījies YouTube videoklipus par tiem krievu Dota 2 skolnieku spēlētājiem? Reāli, es PILNĪGI katru spēli pavadu ar tādiem deģenerātiem un pat vēl sliktākiem. Trūkst vārdu un nervu spēlēt ar tādiem. Un nu tad jautājums - kā tad man uzlabot to manu MMR? Es nezinu! Katru spēli es cenšos pielāgoties mūsu personāžu izvēlei un 100% no spēlēm iznāk ,ka esmu SUPPORT (Jo visi domā ,ka būt par support ir kā būt par bezjēdzīgu sūdu) vai arī vienkārši sūtu visus dirst un pats pirmais cenšos izvēlēties kādu Hard Carry personāžu kā Faceless void. Bet still, Dota 2 ir komandas spēle un vienam neizdodas visu izdarīt.
    Pēdējā spēlē vispār man trūka vārdu ,lai aprakstītu patreizējo MatchMaking sistēmu. Manā komandā bija 1,5k MMR spēlētaji ,bet pretinieku komandā par brīnumu bija 400-600 MMR spēlētāji. Tie pretinieki bija daudzas reizes gudrāki un labāki spēlētaji par visiem maniem komandas biedriem.
    Vēl vairāk man ļoti nepatīk situācija ar spēlētaju spēles pamešanu. No manas komandas spēli pamet 2 spēlētāji un iznāk ,ka mēs spēlējam 3 pret 5. Tas taču nekādīgi nav iespējams uzvarēt ,izņemot situāciju ,ja pretinieka komandā arī iziet 2 spēlētāji. Bet still - sistēma uzskata ,ka Tu vari uzvarēt pat ja Tu paliec 2 pret 5 un ,ja Tu zaudē - Tu esi zaudētājs un Tev atņems tik pat lielu MMR punktu skaitu kā parasti.

• Kārlis
    0

Sveiki. Vai kāds var uz ātro vienu meepo manā kontā vinnēt?
    https://steamcommunity.com/id/kawaiiprosecuter
    Ja esi ieinteresēts un nav ko darīt, pieaddo mani.

• Mr Raccoon
    0

Mļjec, to srano riki ir jāizvāc no dotas.... Dabū divus butterfly, diffusal blade, rapier, abbysal blade +satanic un bliež tikai visus vākdams nost. Joptvai, kā neciešu tādas žurkas. Zinu, ka turn;iros neviens riki neņem, bet kāpēc? Tik labi vāc nost visus un uzreiz pazūd, bet neviens viņu neņem.

• PainFoinmr
      0

Jo dust of appearance.

• Zaker172
      0

Tāpēc, ka turnīros cilvēki māk spēlēt.

• Mr Raccoon
      0

Es arī wardus saspraudu, bet ne sūda man neko tas nedeva. Reāli ar katru sitienu man rāva pa trešdaļai hp nost. Vienīgais kas būtu palīdzējis, ir earthshakers + lion/enigma. Bet nebija neviena no šiem.

• HenrihsT!
      0

Btw kuri skatās starladder season 10?

• HenrihsT!
        0

Secret outplayed VP nesen un tikko navi uzvarēja philipinas komandu diezgan ez.
        tlt VP pret philipinas

• HenrihsT!
        0

Tlt star matchs sāksies.

• Red Line87
        +1

Visu skatos laiku pa laikam!

- 1 - 2 - 3 - ... - 47 - 48 - 49 - ... - 133 - 134 -