Sveiki, kāds nevar pateikt cik aptuveni varētu maksāt liels stikla trauks? Nu sarunvalodā sakot- "stikla pīle" vai arī iesakat kādu surogātlietu, kur varētu ieguldīt tiramisu. Gribu uztaisīt tiramisu, bet nav trauka kur viņu uztaisīt.
Un cik varētu būt paša tiramisu pašizmaksa? ap 10 latiem?
Ēdieni, to receptes un veidi
- 0
Dawgora 14.04.2013. 12:22 teica:
- 0
Nu paldies paldies ka nevērsies pie manis bloc. stikla trauks nav galvenais, var hoķ plastmasas bļodā ar vāku/ saldējuma traukā. pašizmaksa ir atkarībā ko tu tur liec un cik daudz tu liec
- 0
Nu piedod, es nezināju ka Tu veido.
Nu... Es veidoju sev, draugam un divām meitenēm. Nu ķipa 2 paciņas ar dāmu pirkstiņiem, 2 pakas ar maskarpone sieru, kaut kā tā.- +1
2 paciņas ar dāmu pirkstiem... hmm... tu saproti, 2 pakas ar dāmu pirkstiņiem aiziet aptuveni 14 cilvēkiem ?
maskarpone cik daudz tev ir ? mazie 200gramīgie or puskilo ?
P.S. es šito uzskatu par totālāko apvainojumu jo es redz neveidojot :< - 0
Uz 4 cilvēkiem ar litrīgo trauku pietiks. Diezgan sātīgs saldais, ja vēl kaut kas cits arī ir paredzēts - nevajag aizrauties.
Un 2 mascarpone sieri/dāmu pirkstiņu iepakojumi ir par daudz.
- 0
Mr Raccoon 14.04.2013. 12:48 #
Pamēģini aizvietot kafiju ar kakao.
Tav tas rūgtums, bet kūka pa pirmo. - 0
Mr Raccoon 14.04.2013. 13:06 #
@Hibs vēl taču ir Moka liķieris, vai arī kas viņš skaitās.
Tas ir labs, ja neliek daudz. - 0
Kas varētu labi iet vispār kopā ar tiramisu?
- 0
No dzērieniem?
Kafija. Vai arī baltvīns/sarkanvīns.- 0
Un no ēdamajiem?
Visu, izņemot kaut kādus parastus ceptus kartupeļus.
- +1
Pasta ar mascarpone-konservētu tomātu-rukolas mērci. Vienkārši pagatavojams un fantastiski garšīgs ēdiens, arī izskatās diezgan skaisti.
Sablenderē konservētus tomātus ar sāli, pipariem, baziliku un bišķīt rukolu, tad liec to visu lielā pannā. Pieliec klāt mascarpone sieru un smuki visu samaisi viendabīgā masā, atstāj uz lēnas uguns vārīties.
Kamēr mērce gatavojās (ik pa laikam apmaisi), uzliec katliņā vārīties makaronus (es iesaku spirāles). Kad makaroni ir uzvārījušies, nokās tos un liec klāt pannā pie mērces, smuki apmaisi visu, lai visi makaroni tiek pie mērces. Principā tavs ēdiens jau ir gatavs. Pavisam ideāli, ja šķīvī pēc tam pa virsu arī uzrīvē kādu cieto sieru, bet nu tas nav obligāti. Ēdiens ir megasātīgs un megagaršīgs, pavisam nopietni. Kad pēdējoreiz gatavoju - pieciem cilvēkiem bija par daudz, par spīti tam, ka visi bija lieli ēdāji un gandrīz visi ēda papildporciju. Palika vēl tētim nākamajā dienā uz darbu, ko paņemt.
Četriem cilvēkiem es pat ieteiktu visu dalīt uz pusēm (tas ir, pusiepakojums mascarpones siera, puspaka makaronu, sablenderē aptuveni pusi konservēto tomātu bundžiņas, varbūt nedaudz vairāk).- 0
Nu ja nepatīk rukola, var arī nelikt, bet man šķiet, ka ļoti labi papildina, padara to ēdienu nedaudz vairāk fancy. To jau nevajag daudz likt, tikai nedaudz, kā garšvielu.
Rakstu, kā pats taisīju, ar to recepti var droši improvizēt un eksperimentēt pēc sirds patikas, lai atrastu savām garšas kārpiņām vistīkamāko.






