Kā ir ar to Slapjo kaķi? Kad vares uzzināt vai tu esi pieņemts vai nē?
Geocaching
- 0
shevijs 22.07.2013. 12:07 teica:
Trešdien kāds negrib ar velo babītē/beberbeķos/priedainē kādus slēpņus pameklēt pa dienu?
- +1
Twī 25.07.2013. 02:18
1)Visai liela. Un ar to es domāju praktiski 100%. Šis pasākums mani interesēja jau pirms es vispār biju šai grupā un man īpaši svarīgu plānu, ko nevarētu piemērot, nav. Vienīgais variants ir neparedzētas katastrofas, kuras varētu man neļaut braukt.
2)Jā. Visai ļoti labi.
3)Neesmu manījusi. Un tādas lietas bieži ir pārdzīvotas.
4)Jā.
5)Nop. Mans telefons ir nederīgs tādiem nolūkiem.
6)Nē.
7)Nop.
- 0
shevijs 19.07.2013. 15:49 teica:
Jep, tagad tas ir pilnīgi oficiāli - eXs.lv otrais oficiālais vasaras pasākums Slapjais kaķis tuvojas ar vēja spārniem - 3. augusts (sestdiena). Pagaidām ir daudz ko domāt un gatavot, pagaidām arī vēl nekāda informācija nebūs, domāju, nākamās nedēļas nogalē būs pilnā informācija, iespēja pieteikties un viss pārējais. Pagaidām tiek meklēti potenciālie šoferīši, lūgums atsaukties, ja ir tiesības, mašīna un esi gatavs piedalīties pasākumā!
- -3
tukumnieks 19.07.2013. 15:56
Ir tiesības, nezinu vai mašīnu dabūšu, ja braucam, tad jāzin kurā datumā, vai maz es tieku.
- 0
mjau 15.07.2013. 19:12 teica:
https://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=GC4FNMK
Kādam ir interese piedalīties? Par cik pašlaik atrodos 10 km attālumā no Mērsraga, biju domājis ka varētu pirmo reizi aiziet uz kādu Geoeventu, bet vienam pašam kaut kā neprasās.