Geocaching

• shevijs
    0

Varbūt esmu kaut ko sajaucis, bet vai gadījumā nav tāda lieta, ka tu vari uzlikt tā, ka tiklīdz noteiktā teritorijā ir jauns slēpnis, tā atnāk ziņojums uz e-mailu?

• Carlsberg
      0

Premium var. var uzlikt slēpņu veidu, attālumu un vēlamo pieejas veidu. Man bija uzlikts, ka nāk uz telefonu īsziņa 50km ap Valmieru visi slēpņu veidi.

• Wanted
      +1

Man nāk tas newsletter, tur beigās ir slēpņu saraksts.

• mjau
    0

Par cik exā un Twitterī neviens neatsaucās, pēdējo reizi mēģināšu šeit. Vai kāds, lūdzu, uz rītdien ieplānoto GC tripu, nevar man aizdot savu velosipēdu, dēļ tā ka manējais ir remontā? Ja neuzticaties, varu iedot kādu simbolisku ķīlu vai ko tamlīdzīgu.

• shevijs
      0

Es, Ridiculus, burvis un gek uzpasēsim. biggrin_mini2.gif

• shevijs
    0

Heya Slēpņotāji. Ar maju sadomājam, ka vajag kādu dienu izlaist ar velo pa Jūrmalu paslēpņot. Esam izvēlējušies pagaidām 11 slēpņus visas Jūrmalas garumā, 5 no tiem ir ''Latvijas robežas'' sērijas, vēl 5 citi Mystery cache un viens parastais. Kad? Hmm, varbūt piektdien vai pa brīvdienām, varbūt nākamās nedēļas sākumā. Domājam sākt no Lielupes stacijas un līdz pat Kauguriem/Slokai. Jārēķinās būtu uz dienas lielāko daļu. Tie, kas var un vēlās, uzrakstiet šeit vai PM savu skype niku, tur tad arī visu sīkāk un precīzāk norunāsim. Protams, arī katram būs jāizrēķina savs Mystery cache!!!

• Ridiculus
      0

Nākam 2dien - OK. Pirms tam netieku. Un velo tad arī vajadzētu.

• Wanted
      0

Jūs no tā gala kādreiz negribat savākties un atbraukt uz Latgali uztaisīt kādus 2-3 powertrail?

• shevijs
    0

Sveicināti eXs slēpņotāji. Šovakar, pareizāk sakot šonakt, esmu saņēmies kopā ar nelielu Jōņa morālu atbalstu uzrakstīt šo miniblogu, par eXs 2013. gada vasaras pirmo pasākumu.

Jau kādu laiku atpakaļ, kādā no Rīgas eXs tūrēm, Upesciemā, tur apt blakus Berģiem un Juglas ezaram pamanīju trasi savā telefonā, reiz arī mājaš uzmetu aci. Pavisam nesen ir pabeigta pirmā no divām ieplānotajā ''Riga Mega Power Trail'' trasēm. Pēdējajā reizē ar Jōņi apspriedām un nolēmām šādus tādus kā standartus.

> Jāsāk jau ar to, ka vienā dienā laikam jau iespējams to nebūtu pa spēkam paveikt, tāpēc tas būs divu dienu pasākums ar nakšņošanu teltīs.
    > Izvērtējot svētkus un eksāmenus mācību iestādēs, tad vienīgais pieņemamais datums jūnija mēnesī varētu būt 21. (piektdiena) un 22. (sestdiena) maijs.
    > Sāktu piektdien pēcpusdienā, pabeigtu sestdien vakarpusē.
    > Vēl ir jāprecizē, taču, kā aprakstā minēts, tad līdz apt pašam Upesciemam var nokļut ar atobusu no Rīgas vai Juglas, arī neērta piekļūšana cilvēkiem, kam nav mašīnas - atkrīt.

Links uz karti: https://www.geocaching.com/map/#?ll=56.97932,24.33635&z=13
    Links uz pirmo slēpni: https://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=GC4ARG1

Jā, laiks vēl ir daudz. Ļoti daudz ko noteiks laika apstākļi un citi faktori, bet jau laikus bija mums vēlme aizsākt diskusiju par šo tematu. Pavisam noteikti būs gan papildinformācija, jauni tēmas ieraksti un papildinājumi.

Gribētu arī izklāstīt savu vīziju eXs vasaras GC pasākumos, cerams, ka visu kopā ar Jōņi un Modri spēsim izpildīt un noorganizēt!

Jūnijs - Riga Mega Power Trial
    Jūlijs - pirmā puse - Limbaži - Skulte, otrā puse - Slapjais kaķis
    Augusts - pirmā puse - Otrā Rīga Power Trial Trase, otrā puse - Siguldas slēpņi.

Šeit varbūt apspriežam tikai par pirmo jeb tuvāko no pasākumiem.

Vēl jāpiebilst tāda frāze kā ''Ja jūs šo reklamējat, ''publiskojat'', tad pie tā piedomājat, jo šis ir Slēpņošanas pasākums, lai beigu beigās arī no slēpņošanas kaut kas paliek pāri''.

Vēl tik pēdējā piebilde, ko tieši pirms publicēšanas man Jōņis atgādināja. Medaļas, ar medaļām visticamāk būs tā, ka varēs iegūt vienu ''eXs.lv vasaras slēpņotāja'' vai tamlīdzīgu medaļu, ja esi piedalījies 51% jeb 3/5 pasākumiem. Protams, tas ir tādā gadījuma, ja patiešām sanāks visi 5. Ja nē, nu tad jau redzēsim un domāsim. =]

Kā arī, nekautrējieties un droši izsakiet savas idejas, ieteikumus, priekšlikumus un viedokļus!

@shevijs un @Ridiculus

• Fidoo
      0

Eksāmens 21. jūnijā :/

• shevijs
        0

Bet eksāmens būs tak no rīta, vai ne?

Nu skaidrs, domājams, ja eksāmens beidzās līdz kādiem 3 vai 4 pēcpusdienā, problēmām nevajadzētu būt. Nāks tuvām - skatīsimies.

• Fidoo
          0

Nezinu, visādi brīnumi redzēti, man bija 17:00 šo piektdien, kas bija!

• Ridiculus
    0

https://exs.lv/group/91/tab/Slepnotaji
    @nikomans ir apsteidzis @mjau, ierindojoties 5. vietā, bet @Ridiculus apsteidzis @Durvjulampa, ierindojoties 8. vietā. Kā arī @Wanted noslīdējis no 10. uz 12. vietu, dodot tuvākiem sekotājiem pakāpties par vienu vietu augstāk.

• Wanted
      0

Baigais pārsteigums biggrin_mini2.gif

• shevijs
      0

Haha, tagd jau vari vēlreiz labot, šodien +14. smile_mini.gif

• shevijs
    0

Ko īsti nozīmē opcija Archive Listing pie sava slēpņa un kad viņa ir jāpielieto?

• Wanted
      0

Tad, kad viss pagalam.

- 1 - 2 - 3 - ... - 19 - 20 - 21 - ... - 67 - 68 -