Geocaching

• SuPeRgOvS
    0

Geocaching apps nav uz symbian, right? sad_mini.gif

• shevijs
      0

Draugam ir kaut kāda bezmaksas ar ierobežotiem cachu apskatiem dienā, ir arī kaut kāda maksas.

• Ridiculus
    0

Nu ko, sākam domāt kādu pavasara kopīgo slēpņošanu, lai vasarā varam uzrīkot vēl vienu? smile_mini.gif @throttle minēja, ka viņam ir ideja, kur doties.

• Static
      0

Obligāti! Vajag tikai izdomāt tik tiešām pagaru un aizraujošu norises vietu. smile_mini.gif

• mad
      0

I'm in.

• purawskis
        0

Lai gan neesmu nevienu slēpni atradis, es arī.

• mjau
    0

Jautājums: kā veikt projekcijas uz kartes? Teiksim, man dots šāds uzdevums: Lai iegūtu slēpņa koordinātes, jums jāveic projekcija -
    214m 139°
    (http://coord.info/GC40MHF), tad kādus rīkus man lietot lai to vietu atrastu? It kā es tam varētu izmantot kompasu, bet tad man būtu jāatrodas sākumpunktā, kurš šajā gadījumā ir jūrā. Esmu ļoti nepieredzējis šādās lietās, help pls.

• Ridiculus
    0

@throttle sanākusi iespaidīga tūre:

• Carlsberg
      0

Interesants video smile_mini.gif

• maddog
      0

Tas gals viss aplasīts. Nevaru sagaidīt vasaru kārtējo 2-3 dienu tūri uztaisīt. vienīgais,kas nav pārāk labi video ir tas,ka tiek parādītas slēpņu atrašanās vietas. #SpoilerAlert!

• Carlsberg
    0

Zinu, ka baigi vēlu, bet nu tomer maybe. Karo4 rīt(šodien) maucu uz Rīgu hardcore geocaching. Pa dienu ir doma 12-14 paņemt un vakarā kko labāku. Ja ir vēlme pievienoties, tad rakstat līdz šodienas 06:20, jo pēc tam skrienu uz autobusu.

• Carlsberg
      0

Piebilde: Būtu ideāli, ja kāds pievienotos. GPS man būs, bet nu Rīgu tomēr "iepazīt" ir ērtāk vairāku cilvēku sastāvā wink_mini.gif

• Ridiculus
      0

Cik ilgi domā slēpņot? Un kurā apvidū?

• Carlsberg
      0

Pus10 iebraucu Rīgā, tad plāns ir no kādiem 11-pus12iem līdz pus4iem. Apvidus - viss ap centru ~1.5-2km rādiusā.

• mjau
    0

• mjau
      0

Bļe, nepareizā grupa, izdzēsiet

- 1 - 2 - 3 - ... - 24 - 25 - 26 - ... - 67 - 68 -