Geocaching

• Ridiculus
    0

Ziemas slēpņošana. Ir gribētāji? Ir idejas, kur varētu doties?

• shevijs
    0

Ko tad daram 12/12/12 jeb šo trešdien? Mums ar @latvija18 ir vēlme aizbraukt uz Rīgu paslēpņot. Iepriekš jau apspriedām, bet vai tagad vēl būs palicis kāds reāls slēpņotājs?

Es domāju, varētu ap kādiem 4 pēcpusdienā sākt?

• latvija18
      0

Inb4 Riduculus pasaka,ka grib pievienoties .  inb4 pienāk diena un Ridiculus grib tikai Purvciemā slēpņot.

• Ridiculus
        0

Muti! Man jau sen ir e-talons. Emm, lekcijas līdz 18:00. Bet varētu kaut ko, jā..

• Carlsberg
      0

Ļoti gribētu pievienoties, bet netieku. 13.decembrī jau no rīta sākas mikroekonomikā eksāmens sad_mini.gif

• Ridiculus
    +3

https://www.diena.lv/izklaide/slepnosanas-ent...lepnus-13978875
    Uzstādīts vēl viens mērķis: aplasīt visus robežas slēpņus! smile_mini.gif

• Wanted
      0

Super.

• Static
      0

Lieliski! good_mini.gif

• shevijs
      +1

Superīgi!

• mjau
    0

Šodien biju Daugavpilī, pameklēju dažus slēpņus, izņēmu šo GC: https://www.geocaching.com/track/details.aspx...f-c999918737a1. Diemžēl nebiju pirms tam izlasījis, ka īpašnieks grib, lai ceļo uz Austrumiem. Varbūt kāds rēzeknietis, kurš tuvākajā laikā ir Rīgā, negrib šo monētu aizvest uz kādu no Rēzeknes slēpņiem (par cik tā ir tālāk uz austrumiem nekā Daugavpils)? Būtu ļoti jauki, paldies!
    @Ridiculus @Viesty @Wanted @Riki un citi

• Ridiculus
      0

Ja es uz Rēzekni braucu tad vai nu nākamnedēļ, vai arī 24.11., vai 08.12.

• mjau
        0

Davai, tikmēr panēsāšu līdzi, uzraksti kad vari. Paldies smile_mini.gif

• Wanted
      0

Te nav kur ielikt, jo visi ir mikro, bet vienīgo regular nav sanācis atrast :d Kas jauns Daugavpilī, kurus paņēmi?

• latvija18
      0

Vakar @Ridiculus un @shevijs bija runa iet paslepnot kamer atceros gribeju iepostot ka atgadinajumu

• Ridiculus
        0

Bija jau apspriests kādu laiku atpakaļ šajā grupā, bet, jā, ideja nav peļama.

• shevijs
        0

Jup, pagaidām doma ir uz piektdienu, ja visi tiks. Biķernieku mežs un tā tuvākā apkārtne. Iespējams arī @throttle varētu pievienoties. Varbūt vēl kāds vēlētos? @Static piemēram. biggrin_mini2.gif

• Static
          0

Man skola.

• throttle
      0

Zili brīnumi. Pēc aptuveni gada pazušanas ir atradies mans sprīdīša geocoins. Nospraudu misiju, doties atpakaļ uz Latviju smile_mini.gif

• Eduards
        0

Kur tad viņš tagad ir?

• Static
        0

Var kaut kā apskatīties to maršrutu pa kuru ceļojis?

• throttle
        0

Kaut kur netālu no Amsterdamas it kā. Nekur tālu neaizceļoja gan, maršruts redzams te (google earth)

- 1 - 2 - 3 - ... - 25 - 26 - 27 - ... - 67 - 68 -