Geocaching

• Siamese
    0

Čau, kāds var, lūdzu, iedot man kādu word dokumentu vai prezentāciju par Geocaching? Ir viens ļoti erudīts cilvēks, kuram par to ieminējos un tas viņu ļoti ieinteresēja. Viņš man jautāja vai varu viņam nosūtīt kādu informāciju, lai rodas lielāka skaidrība... galu galā es arī īsti nezinu kā notiek slēpņošana.

• shevijs
      0

Video grupas sākumlapā...

• shevijs
    0

Ko jūs teiktu, ja skolēnu brīvlaikā paslēpņot kaut kur pa Rīgu!? Cik skatos, tad Biķerniekos ir ko darīt gandrīz visu dienu. Varbūt varētu kādu dienu kopīgi vienoties un doties paslēpņot, ko jūs sakāt? smile_mini.gif

• Ridiculus
      +1

Jā, super! Man nemaz tāda brīvlaika nav! Wuhū! smile_mini.gif

• shevijs
        0

Bet nu šoreiz nopietni, ok? Jo iepriekšējo reizi katrs otrais bija gatavs piedalīties, finālā tikai 3 geocacheri piedalījās, nemaz nerunājot kā jūs ar Statiku mūs piekāsāt. :>

• Ridiculus
          0

Es nemaz nesolīju!! Un mans pirmais ieraksts šajā miniblogā bija sarkasms. Es nudien nevarēšu izbrīvēt darba dienu šim pasākumam, man ir skola un treniņi..

• Wanted
      0

Šodien skolā, angļu valodā rādīju prezentāciju par GC, viss sanāca kā plānots, pastāstīju arī par Amatas dabas taku smile_mini.gif

• Siamese
        0

Super. Kādas atsauksmes? smile_mini.gif

• Wanted
          0

Skolotāja it kā jau zināja kas tas ir, bet izskatījās diezgan ieinteresēta un paprasīja dažu vietu nosaukumus, kas bija bildēs smile_mini.gif

• mjau
        0

Lol, hardcore slepņotāji reidžo pat ja tu kādam "mugglerim" dzīvē pastāsti, kas tā par štelli. Interesē, kā viņi reaģētu, ja uzzinātu ka tu tik lielai personu grupai pastāstīji par šo tik superslepeno underground nodarbi.

• shevijs
        0

Kas īsti ir slēpņi, kuri ir atzīmēti ar aploksnīti?

• Carlsberg
          0

Letterbox Hybrids
          This cache type pays homage to an older form of scavenger hunt. A Letterbox Hybrid must include significant GPS usage for at least part of the hunt. Letterbox-style clues may be used to guide seekers to the container, but only if the clues are accompanied by coordinates specific to the hide. The container for a Letterbox Hybrid must include a stamp, which stays with the geocache and may be used by letter-boxers to stamp their personal letter-boxing book. The cache can be logged without using the stamp.

• latvija18
        0

Šodien kāds vēlas par Rīgu paslēpņot?

• Ridiculus
          0

Ja dosieties uz Purvciema / Teika pusi, jā. biggrin_mini2.gif

• nikomans
        0

Vakar velotūre 10+ slēpņi normāli...

• sveetavots
          0

Not bad at all.
          Es aizvakar ar vilcienu uz Cēsīm aizbraucu aplasīju un ar riteni mājās savācu kastes,kas bija pa ceļam.

- 1 - 2 - 3 - ... - 26 - 27 - 28 - ... - 67 - 68 -