Šodien paņēmu pirmo slēpni. Pierakstījos tajā grāmatiņā. Kur man netā jāatzīmējas, ka esmu atradis? Varakļānu pils slēpnis.
Geocaching
- 0
shevijs 29.08.2012. 02:26 teica:
Un vēl vienu reizi, lai visi pamana un nekas nav palaists garām. Tātad, ceturtdiena, pulkstens 12:00(pa dienu), stacijas laukums, blakus lielajam pulkstenim, ar velosipēdiem. Sākuma vietas: vecerīga un centrs. Maršruts laikam nekāds nebūs, Static saka, ka jāņem GPS un jāņem visi slēpņi pēc kārtas.
Kuri tad ir gatavi piedalīties? Savu dalību vēlams apstiprināt ar ''PIESAKOS'' tepat komentāros!
P.S. Izbraukšana varētu būt neilgi pēc 12!
P.SS. Ja kaut ko neesmu pieminējis, jautājiet! - 0
Carlsberg 28.08.2012. 22:28 teica:
Pagāja nieka 7 stundas un 16 minūtes kopš publikācijas un beidzot mūsu slēpnim FTF ir kritis
- 0
shevijs 25.08.2012. 22:00 teica:
Nu tad vēlreiz! Otrdien kopā ar @Static un @latvija18 ir doma paslēpņot pa Rīgu - Centrs/Vecrīga, laiki vēl nav izdomāti, vēl arī nav skaidrs, vai ar velosipēdiem vai bez. Tātad, vai būtu vēl kāds, kurš vēlētos piedalīties?
- 0
throttle 26.08.2012. 01:14
Tā kā saprotu, ka jums ir maz atradumu, ir ļoti vērtīgi palasīt šo http://abc.geoforums.lv/ , lai apmēram saprastu, kas un kā. Slēpņus ir uzlikuši tādi paši slēpņu meklētaji, kā jūs. Varbūt arī jūs pēc kāda laika izliksiet savus pirmo slēpņus un lai viss būtu OK (to gan labāk darīt, kad jau ir uzkrāta kāda pieredzīte), tāpēc noder to informāciju palasīt/pārskatīt
- 0
nikomans 27.08.2012. 10:25 teica:
Pie manis stāv 5 ceļojošie nezini kur likt moš velrei uz pupvertorni jaaizlaiž
- 0
nikomans 27.08.2012. 10:35
Rakstu no telefona tapēc tik sūdigi, domāju ielikt pulvertorņa dārgumos visus B5
- 0
Wanted 26.08.2012. 10:45 teica:
Ja es savā slēpnī atrodu trackable geocoin, es varu to ''discover'' un turpat logos to pierakstīt?
- 0
Wanted 26.08.2012. 19:27
Jūtos nedaudz vīlies. Ieraudzīju, ka manā slēpnī novietots micro geocoin. Devos apskatīt, lai to papētītu un atzīmētu kā ''discovered it''. Slēpnī neko neatradu, bet pirms tam apskatījos pašu geocoin un jau bija tādas aizdomas. Kā izrādās/cik sapratu, tas čalis vienkārši pieliegojot apmeklējumu atzīmē, ka arī geocoin tur ir bijis, bet vai tad tā darbojas tas princips? Man likās, ka to novieto citā slēpnī, lai kāds cits to pārvietotu uz citu..
https://www.geocaching.com/track/details.aspx...36-e659b4c03348 - 0
Carlsberg 27.08.2012. 10:21
Es arī tā daru ar gc un tb. Vairāk km tiek veikti noteiktajam gc vai tb.