Ar @latvija18 kaut kad nākamnedēļ ir doma braukt uz Rīgas un paslēpņot, sākt domājam no rīta puses un atpakaļ uz Jūrmalu pašā vakarā, laikam arī @Static ir gatavs piedalīties, varbūt vēl kāds?
Geocaching
- 0
latvija18 24.08.2012. 21:41
Shevijs mani pamudināja sākt ar Geocaching nodarboties.Vakar atradu pirmo slēpni,superīgi
.
- 0
shevijs 23.08.2012. 18:44 teica:
Derētu kādi ieteikumi, šodien ar c:geo mēģināj;am slēpņot, jēga nekāda, tātad, vajadzētu kādu labu programmu, kas ļoti precīzi nosaka savu atrašanās vietu, ir iespējams ievadīt koordinātes un nostādīt mērķi, arī kompasa lietošana būtu ļoti noderīga. Jo doma ir Ķemeru parkā, samērā dziļi mežā, paņemt vienu slēpni, bet bez normāla GPS nekā.
- 0
Carlsberg 23.08.2012. 19:10 teica:
Valmieras slēpņotāji sarosās. Drīz būs interesanta mistērija. D/T arī būs patīkams.
- 0
shevijs 23.08.2012. 12:58 teica:
Nu ko, beidzot esmu nobriedis geocach, šodien ar draugu ieplānoti kā minimums 2 slēpņi, cerams izdosies, paldies Nikomanam par apmācību.
- 0
shevijs 23.08.2012. 18:37
Nu ko, 2 no 2 plānotajiem atrasti, lielisks azarts, jau esam izplānojuši nākamnedēļ paņemt visus slēpņus Ķemeru apkaimē. Varbūt kāds ir paņēmis slēpni zem Lielupes tilta, uz Jūrmalas apvedceļa? Gandrīz stundu ložņājām pa apakšu, beigu beigās izdomājām, kur tad šamējais noslēpies, bet psiholoģiskā drosme pa tilta ārmalu rāpties pakaļ nebija, varbūt nākamreiz.
- 0
shevijs 23.08.2012. 10:45 teica:
Help!!! Steidzami vajag detalizētu paskaidrojumu, kas un kā jādara webā, es esmu flegma, kamēr pašam pieleks, pienāks vakars. Būtu forši, ja varētu skype pastāstīt: shevijs . Atalgojums garantēts.
- 0
Wanted 21.08.2012. 22:11 teica:
Atjaunoju savu pirmo slēpni, Pohatu atarhivēja un viss it kā ir kārtībā, uz kartes rādās, bet vārds ir pārsvītrots ar zaļu svītru un apskatot to, ir teksts: ''This cache is temporarily unavailable. Read the logs below to read the status for this cache.''
To kaut kā var novērst vai arī visām atarhivētajām tā ir?