Geocaching

• mjau
    0

Esmu Vīnē. Rīt mēģināšu salasīt pāris kešus (man pirmos ārpus Latvijas), bija doma iet jau šovakar, bet tomēr tumsā negribas staigāt pa pilnīgi nepazīstamu pilsētu ar telefonu rokās.

• pirtnieks3
      0

Vienmēr aizmirstu piereģist;et internetā visus ko esmu savācis ārpus LV

• throttle
      0

Apskati kārtīgi aprakstus, bildes pirms meklē, lai atrastu!

Man pirmo reizi meklējot svešā valstī, pilsētā un vidē, bija nedaudz neērti pēc vairāk kā vienas minūtes slēpņa meklēšanas kaut kādā statujā biggrin_mini2.gif
      izrādās, bija nedaudz nost..

• mjau
        0

Vācu valodu māku, tā ka no probs, un tie kas ir blakām manai viesnīcai tāpat nepārsniedz 2 difficulty un terrain.

• Siamese
    0

Šī bilde uzrunāja! Patiešām tagad gribās sakrāt šādam veļļukam un braukāt pa Latviju. Tā būtu ideāla izklaide, sports un varētu arī pievienot geochantingu. smile_mini.gif

• pirtnieks3
      0

Tu noteikti vēlēsies uzlikt platākas riepas. Kaut nedaudz grants ar viņu vairs nav kaifs.

• shevijs
    0

Ok, beidzot esmu nobriedis geocachingam, kopā ar draugu jau taisāmies to sākt kādu mēnesi, bet tā arī neesam saņēmušies, tā kā es esmu baigais flegma uz visādu jaunu lietu apgūšanu, man vajadzētu kādu, kas caur skype visu sīku, smalki un detalizēti pastāstīs, arī visādus stulbus un neloģiskus jautājumus nāksies pieciest, pretī es varu dot spēles The Ship giftu uz tava steam akkonta, kura ir 20 eiro vērta vai arī exs punktus, cik nu man viņi tur ir, laikam, 4.

• throttle
      0

Atrodi slēpni pietiekami neuzkrītoši (lai citi nepamana), pieraksties logbukā, noliec tur pat, kur tu to atradi. Izturies pret slēpni ar cieņu.

• shevijs
        0

Tik virspusēji neder, jo pazīstot sevi, kaut kas netā noies, kā jau vienmēr. sad_mini.gif

• Static
    0

Labi, sākam slēpņošanas video striķi. Liekat jebkādus video, ko sastopat.

• Wanted
    0

Vakar Jānis uzdeva jautājumu uz kuru es diezgan pārliecinoši atbildēji ''Protams, ka nē'', bet tad aizdomājos un pats nedaudz pameklēju info. Jautājums bija par to, vai tie revieweri paši brauc un apskatās slēpni pirms to publicē?

• throttle
      0

Ne taču smile_mini.gif

• Ridiculus
      0

Tad jau drīz jābūt publicētam. Sil, 2dien uz Mākoņkalnu.

• Wanted
        0

Nu nevar zināt, citiem aiziet 2 nedēļas, citiem 1-2 dienas.

• Ridiculus
    0

Ar @Wanted izlikām slēpni. Ceru manu iekrišanu upē (slapjās botas, zeķes, bikses) tiks novērtētas. sad_mini.gif

• Wanted
      0

Es baigi nožēloju, ka neredzēju pašu mirkli, tikai jau to kā tu mēģini izlīst no upes sad_mini.gif

• Static
        0

Ehh, es šoreiz likšu tikai tad, kad atradīšu episki skaistu vietu. Pirmo reizi izliku diezgan sūdaini slēpni un negribu atkārtot to.

• Ridiculus
          0

Mums galvenais ir pats slēpnis, ne vieta šoreiz. Pie nākamā slēpņa gan ir jāpiestrādā pamatīgi, jo vieta ir fantastiska.

- 1 - 2 - 3 - ... - 29 - 30 - 31 - ... - 67 - 68 -