Geocaching

• Ridiculus
    0

Mākoņkalna GC trips ir saplānots. Piezīmes uzrakstītas. 2dien laikam jādodas ceļā. #2 Latgales slēpņošanas tūre.

• Siamese
    0

Ja man būtu savs autiņš, es tiešām ar šo nodarbotos. smile_mini.gif Izklausās tik forši. Un tas ir ļoti patīkami apzināties, ka arī mūsdienās atrodas cilvēki, kas tikai nesēž pie pc all day, all night un brīnās par savām kubveida acīm un resno pakaļu.
    Veiksmi visiem. wink_mini.gif

• Static
      0

Ar auto tiešām varētu izbraukāt tālas vietas. Bet ar velo arī nav ne vainas. Pie reizes uztrennē arī fizisko. smile_mini.gif

• Siamese
        0

Pārdevu veļļuku. biggrin_mini2.gif Kad gribu patrenēties, skrienu. smile_mini.gif

• mjau
      0

Es pēdējā laikā esmu krietni pasīvāk sācis ar to nodarboties, jo apnika vienam, neviens čoms par to neinteresējas. O well, no 1. septembra iešu jaunā skolā, gan jau iepazīšu arī kādu ar ko biedroties.

• Wanted
    +1

Interesanti

• Wanted
    0

Kāda ir iespaidīgākā vieta/objekts, ko jums sanācis apskatīt, slēpņojot?

• Mr Raccoon
    0

Rīt laikam braucu paķert pirmo slēpni Varakļānu pilī. Kur man jāatzīmējas, ka esmu atradis slēpni? Zinu ka iekšā būs lapiņa, bet domāju par webu. Ko man līdzi vajag? Telefoonu ar c:geo un viss?

• Mr Raccoon
      0

Ātri nogrima. Cik liels bump laika intervāls?

• S J
        0

Ja kaut kas jēdzīgs, paprasi kādam moderatoram lai uzbumpo. Iepostos un izdzēsīs postu. wink_mini.gif
        bet tā laikam 4h.

• Mr Raccoon
      0

Es neesmu nekag geocachojis. Kur to var atzīmēt?

• Tuc's
    0

Kur varētu iegādāties aprīkojumu, lai piekļūtu dažiem T5 slēpņeim zem tiltiem?

• throttle
      0

Gandrs, virsotne, ceļotājs

• Carlsberg
      0

Bet nu lētākais variants ~200ls tā vai tā.

• throttle
      0

Un ar savu galvu kāpt nepieredzējušam - risks, nepieciešamas zināšanas un jāmāk ne tikai uzsiet pareizus mezglus. Man ir viena lieka 30 metrīga virve ļoti labā stāvoklī, ja nu sadomā pirkt, atdošu lētāk. Varētu jau pamācīt vienkāršākās lietas, bet tagad tam nav laiks.

Ja vēlies kāpt uz augšu nepieciešams Grigri + Žumārs + Iekare un Virve + karabīnes 2~. Tas kopā ir kādi 140 LS. Vēl vajadzētu cilpiņas vai palīgvirvi kas ir kādi 6LS~. Ja vēlies tikai laisties uz leju Iekare + Virve + Karabīne, vislētākais un nedrošākais variants, bet visu to var darīt droši, kādi 70 LS. Bet tā iesācējam labāk ar Grigi + Iekari + Virvi.  

- 1 - 2 - 3 - ... - 30 - 31 - 32 - ... - 67 - 68 -