Geocaching

• Static
    0

Eu Madar, kāds bija Throttle niks?

• Static
    0

Kur varēja atķeksēt, lai varētu uzaicināt draugus?

• mad
      0

Neko nevajag "ķeksēt" crazy.gif
      Atrodi un uzaicini.

• Static
      0

Es nevaru. Defaultajā neļauj uzaicināt draugus...

• Static
    0

Man riebjas, kad reviewer apstiprina, piemēram, izliktus slēpņus cilvēkiem, kuriem ir zem desmit vai pat vispār nav slēpņu.
    Un tad lai atrastu tos slēpņus ir jādomā pokemoniski, proti, tā pat kā viņiem.

• mjau
      0

Jā, geoforumā jau bija sūdzības par to, ka Latvijai sūdīgi revieweri iedalīti, kas apstiprina visu ko iesniedz. Diemžēl groundspeak neplāno neko darīt. Jācer vismaz, ka Pohatu Nuva būs atpakaļ drīz, jo tas eriks jau tiešām pilnīgi visu cauri laiž, Nuva vismaz kaut cik skatījās un aizrādīja owneriem.

• Static
      0

Nu padomā, cilvēks, kas tikko sācis un uzzinājis par GC neprot izlikt normālu slēpni, proti, viņš nav atradis oriģinālu vai ir atradis tikai slēpņus izgāstuvēs. Tad viņš domā, ka visi tā slēpj un ta tas iet pa ķēdīti.

• mjau
    0

Rīt pēdējā lielā vasaras velotūre. No Bērzciema uz Sloku un tad ar vilcienu uz Rīgu. 80 km, 13 slēpņi (kopā pa ceļam ir 19, bet 3 atrasti, 1 disablots un diviem terrain - 5 biggrin_mini2.gif ). Wish me luck smile_mini.gif

• Static
      0

Ja man būtu tāds aprīkojums kā eventā... Tad tos terrain 5 būtu iespējams paņemt. crazy.gif

• mjau
      0

well, priekš viena vajag nirt (nirēja ekipējumu), priekš otra ir nepieciešams alpīnisma ekipējums.

• Anderhils
      0

Ja vien man būtu velosipēds... :/

• mjau
    0

Gg boom nebija kkāds eksietis?
    Ja bija, tad facepalm.gif
    https://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=GC31NMJ

• Static
    0

lol_mini.gif Atvilkos ap 4 mājās pēc eventa.

• Static
      0

Un vēl nezinu kā, bet sašķaidīju telefonu. smiley-roll.png cray_mini2.gif

• Static
      0

Nē, es otru sasitu. crazy.gif

- 1 - 2 - 3 - ... - 46 - 47 - 48 - ... - 67 - 68 -