Geocaching

• Anderhils
    0

Starp mums ir kāds zaglis, kas kolekcionē GC un TB? biggrin_mini2.gif

• mjau
      0

Es šodien nogopīju kkādus Helsinku un Sāremā piekariņus, bet nebija nekā ko likt pretī soo iemetu savu veco pildspalvu :/

• mad
      0

Ja kāds tā dara, tad tas ir nožēlojami.

• Static
      0

^

• Static
    0

21. slēpnis, 3. dienas slēpņoju. Žēl, ka pirms gada pazaudēju ACC. sad_mini.gif

• Krekeris
    0

Karoč, tikko radās owsum ideja. Te baigi neērti rakstīt un tāpat karma nenāk.

Geocaching Skype conversation?

• mad
      0

Karma nāk, un GC lv jau ir Skype sarakste smile_mini.gif

• Anderhils
      0

Karma nenāk? :s.

Bet jā, varētu.

• Krekeris
      0

Opā, man čukstēja ka nenāk.
      Rīt izveidošu, postojat Skype nikus.

• mjau
    0

Mini-Ikšķiles tūres ietvaros 2 slēpņi savākti - the annoying orange church cache un tas tajā brūnajā trubā, abi bija ļoti viegli. #10 un #11 :p kā jums šodien sokas?

• Krekeris
      0

Normāli cilvēki neiet katru dienu, mļe.

• mjau
      0

Meh, ko tad man darīt? crazy.gif

• mjau
      0

Btw es arī nemaz neeju katru dienu, 2dien nebiju, 3dien nebiju, 5dien nebiju so your argument is invalid crazy.gif

• Kurbads
    0

Sveiki, tikko pārnācu mājās no 4h meklēšanas.Meklēju savā pilsētā(Liepājā-Karostas rajons)Un tā arī neatradu...
    Varat ieteikt kādus padomus/fīčas, kā labāk meklēt, kur meklēt, kādas varētu būt tās vietas kur meklēt...?

• PainFoinmr
    0

Kāds ir bīstamākais slēpnis, kuru esat atraduši? Es šorīt ap 8.30 rāpos kokā (Mans otrais slēpnis) mājās atgriezos ar asiņainām kājām, nobrāztām rokām un zodu biggrin_mini2.gif

• mjau
      0

Man arī nav bijis neviens pārāk bīstams, bet iespējams šodien vienu ņemšu, kas ietver rāpšanos pa tilta balstiem (kādus 10-20 metrus virs ūdens), lol. Anybody wanna join? biggrin_mini2.gif

• Static
      0

Mjau, sazinies ar to keša īpašnieku.

• mjau
      0

Eh, tie, kuri ir bīstamākie, ir jautrākie un kārdinošākie. biggrin_mini2.gif

- 1 - 2 - 3 - ... - 60 - 61 - 62 - ... - 67 - 68 -