Ģitāristi

• Aizkadrs
    0

Vai jūs kādreiz piemeklē tās dienas, kurās pilnīgi nekas neskan, pirksti neiet tur, kur tiem vajadzētu, un viss liekas kā aizgājis pa 'diršanu'?

• Static
      0

Nop.

• Puis
      0

Man bieži viss aiziet pa diršanu, ja es spēlēju kādam konrētam cilvēkam, es uztraucos un tad sajāju ritmu. Pirksti jau klausa.

• Static
        0

Vairāk gan šis, jā. Bet cik esmu saspēlējis, man bail iesākt. Ja aiziet, tad jau kārtīgi var paimprovizēt.

• Static
      0

Man jau tā gribās jaunu ģitāru un nav naudas, bet exs vēl parūpējās mani iedzīt vēl lielākos kompleksos. chok_mini.gif

• Puis
        0

Nākošmēnes domāju sākt Super Bingo. Kādu divīti nedēļā iztērēt un pamēģināt veiksmi. Tiktu pie normāla čungura, būtu man puņķi un asaras. Gribu jaunu elektrisko un teicamu kombi. Krāt es nemāku.

• Whisper
      0

HEEEY, skillu vel nenodzērāt? man ahujetj kā vajag tgd ierakstu uz akustikas, bet man nav akustikas. Kāds var šovakar namucitj man Ja Soldat dziesmu? !!!1 tas ir ļoti suka steidzami!

• Whisper
        0

Tikai ģiču!

• Whisper
        0

@Static tu vari lūdzu? connie_mini_huh.gif

• Whisper
          0

Kāds var? Vai visi tik uz vārdiem ir ahujennie ģitāristi, bet paņem rokās ģiču un pie mic uzspēlēt pāris akordus jau nevar.. -.-

• Puis
          +1

Rādiet savus instrumentus! smile_mini.gif

• Static
            0

Slinkums fotografēt un tad likt uz datora. shura.gif Kaut kur kaut kādos vecos topikos bija. biggrin_mini2.gif

Savai elektriskajai laikam varu teikt jau R.I.P. in piece.

• Puis
              0

Vetsiīīit! sad_mini.gif

• Static
                0

A man atņēma akustisko. biggrin_mini2.gif

• Whisper
            0

Ilgi meklēju to, šodien iegāju veikalā un atradu. Dunlop 010.-046. + 052. stīgas!!! beidzot varu pilnvērtīgi dropot.

• MedusLācis
            0

Vai kāds zina kādi akordi ir šajā video, gribu iemācīties to melodiju smile_mini.gif

- 1 - 2 - 3 - ... - 18 - 19 - 20 - ... - 65 - 66 - 67 -