Ģitāristi

• Puis
    0

Tātad,,, restaurējot pamazām Williams klasisko gičiņu, paziņa ir nopircis stīgas 12*nieces priekš akustiskās gičas. Man ir jautājums, vai var to puļķus galā nogriezt, lai derētu klasiskajai, vai arī jāpērk jaunas?

• Cello.
      0

Varēt jau var, tikai stīga var izirt.

• Puis
    0

Kā lai atpiņķerē klasiskajai gičiņai stīgas no bridža?

• Cello.
      0

Uzmanīgi ar kautko asu?

• Whisper
      0

Tās tur ir piesietas? 0.0

• Puis
        0

Šite ir baigais čakars.

• Whisper
      0

DAAAAAAAAaaaaAAaAAaaaAa! Šiciks atbrauca pie manis uz kojām!
      vakarā nadročus kā te ierakstīt var, tad atsāksim darbību smile_mini.gif

• Wanted
      0

Kā jāspēlē tas klasiskais 12 bar blues 2 sekunžu garais gabals, ko spēlēja Koudijs seriālā pilna māja? Tad kad nodzied teikumu, nospēlē, tad atkal nodzied un atkal nospēlē un tā visu laiku, cerams sapratāt, ko domāju.

• Puis
        0

Man uznākuši melnie? biggrin_mini2.gif

• Whisper
        0

Ko?

• Creepa
        0

Itkā nav svarīgi, bet tas bija "Soli pa solim" nevis "Pilnā māja".
        Bet, jā Cāļuks. ko iedeva ir īstais. wink_mini.gif

• Puis
      0

Manā rīcībā nonākusi Williams W - 1010 gičiņa, diezgan saskrāpēta un ir līmēts grifs,ierūsējušas stīgas. Man ir jautājums, vai šī ģitāra pati par sevi ir laba vai viena no parastajām ~80Ls nopērkamajām?!

• Aizkadrs
        0

Nu nezinu īsti par klasiskajām no Williams, bet pašam ir Williams elektriskā, kas, jā, ir domāta iesācējiem un arī neteiktu, ka augstajā cenu grupā.

• Puis
          0

Un tā ģitāra.. nu... izskatās jau pamatīgi veca.

• Whisper
        0

Skan? biggrin_mini2.gif

• Anderhils
        0

Ja kādam vēlme, tuvākajās dienās varat iegādāties, jauku un parocīgu iesācēju kombīti mājas apstākļiem.

https://www.ss.com/msg/lv/entertainment/books-...tars/bpjcx.html

Paldies. smile_mini.gif

• Whisper
          0

Lietots pāris reizes. Kā to izskaidrot, ienāci mājās, ieslēdzi, uzsiti divas reizes pa stīgām un viss, pārdod?

• Anderhils
            0

Pluss mīnus tā arī bija, jo neilgi pēc tam finansiālo apstākļu dēļ nācās pārdot ģitāru. Ar cerību, ka drīzumā pirkšu jaunu, kombi paturēju, bet nu jau pus gads kā riņķī un šaubos, ka kaut kas notiks. Pietiek man ar akustisko giču.

• Whisper
              0

Neticas man nezkāpēc -.- laikam aizsitās pilns ar putekļiem un sāka kļinīt..

- 1 - 2 - 3 - ... - 19 - 20 - 21 - ... - 65 - 66 - 67 -