Ģitāristi

• Static
    0

Kāds ir ņēmies ar Guitar Rig programmām? Man vienkārši viss ir pieslēgts pie datora, bet input kā nedarbojās, tā nedarbojās... Noderētu palīdzība.

• Whisper
      0

Nu gadijās.

• Whisper
      0

Tātad, cik tev to inputu uz pc ir? Parasti ir divi, viens priešā, viens pakaļā. Pan anālais nedarbojas, tikai priekšējais.
      Vair arī pie vainas Tev var būt draiveris. Tūlīt nosaukumu atradīšu. ASIO4ALL tik nezinu, kurā versija tagad ir jaunākā.

• Static
        0

Izmantoju piekto Rig'u, kuru failu man vajadzēs? Un esmu uz portatīvā, te ir tikai viena mikrafona ieeja. wink_mini.gif

• Whisper
      0

Mja, tā gadījas, ka šodien neplānojot nopirku jaunu gičuku. Nav nekāda dārgā, bet toties nomala ir. Pie tam par tādu naudiņu.
      Williams, strata kopija.

Ir šādi tādī vizualie defekti, bet ar elektroniku viss kārtībā. Un izskatās, ka bijušais saimnieks, ne pārāk labi mācēja uzvilkt stīgas un noregulēt menzūru. biggrin_mini2.gif Minimali japielek roka un būs man divas darba ģitāras wink_mini.gif
      Te jau divas draudzenes kopā. (vairāk kā pierādījums)

• Whisper
        0

Noskaņoju, pieskrūvēju menzūru, tiku galā ar siksnas turētājiem un vēl pāris sīkumiem.
        kopumā laba manta biggrin_mini2.gif
        H-S-S, 5 pozīciju pārslēdzējs, 2 toni, 1 volume. Viss darbojas. Bet galvenais, neskatoties, ka singli, tie nepīks, tikai fonē.
        Vienigi tas, ka uz stīgam ir paradījusies korozija. Bet nav liela problema, nopirksu drīz jaunas. Tik un tā vajag mainīt, jo šīs ir uzliktas nepareizi.

• Static
          0

Man tā Encore sāk riebties. sad_mini.gif

• Whisper
            0

Kas tieši? Man dažkārt pietrūkst singlu, bet tā tīri OK.

• ^ILLEGAL^
      0

Kāds nevarētu pateikt, ar kādu strumming šī dziesma izklausās vis labāk?
      http://akordi.gitaristiem.lv/song/266-Brugis_-_Kaija

• Creepa
      0

Nav man tik laba dzirde lai atpazītu akordus jo ir dažādi tie A, AM un vēl, un vēl.
      Ja, kādam ir tā labāka dzirde uz akordiem, vai kāds zin kur ir līdzīga dziesma ar zināmiem akordiem, pls iepostajat te vai kaut man PM uzrakstat.

Dziesmai, interesē tik akordi biggrin_mini2.gif biggrin_mini2.gif

• lgy-lv
        0

Tur tikai 2 akordi. 1. un 5. pakāpe - nezinu tonalitāti, nav absolūtā dzirde.

• Static
        0

Izklausās pēc G un C. Sākumā vispār likās, ka visu laiku ir viens akords. biggrin_mini2.gif G praktiski iet visu dziesmu, bet pārejās vari mierīgi manipulēt ar C un D akordu. wink_mini.gif

• lgy-lv
        0

C# un G#

• Whisper
      0

#Konkurs#

Uztaisi Fender Stratocaster korpusa dizainu! Izmantot vari jebko: pildspalvas, zīmuļus, krāsainos papīrus, PC, planšetes utt. Uztaisi skici ar savu dizainu. Uzvarētajs dabūs 2 exs pts un, iespējams, viņa dizains tiks pielietots tuvākajā nakotnē pilnā mērogā uz īstas ģitāras!
      Darbus iesutam man pa PM, līdz 3. septembrim. wink_mini.gif
      Lai veicas!

• Whisper
        0

Te būs plika skice, ja nu kādam vajadzēs. To pārkpēt jūs varat pat no sava monitora, pieliekat tievu lapu un apvelkat.

• lgy-lv
        0

Neredzu jēgu šim konkursam, bet nu vienalga, lai veicas.

• Whisper
        0

Ja nu kāds nesaprata, te būs ka piemērs, Synystera Gatesa (ko es vēl citu varēju raut ka piemēru biggrin_mini2.gif ) stila ģitāra.

• Whisper
        0

Ja es izjauktu elektrisko gitāru, tas ir noņemtu visu: skanas noņemējus, pārslēdējus, bridgu, stīgu novilcejus utt, kādas problēmas rastos to visu liekot atpakaļ?

• lgy-lv
          0

Varētu būt problēmas ar grifu.

• Whisper
            0

Es to vaļa neskrūvētu, vai Tu domā to, ka bez stīgam tas izlieksies?

• lgy-lv
              0

Saprotu, ka tu neskrūvēsi, vienkārši grifs ir pakļauts lielam spiedienam. Piemēram, kad maina stīgas neņem visas uz reiz nost, bet gan aizvieto pa vienam, lai grifam nebūtu tik lielas izmaiņas. Pastāv kaut kāda iespējamība, ka varētu kaut kas izmainīties.

- 1 - 2 - 3 - ... - 40 - 41 - 42 - ... - 65 - 66 - 67 -