Ģitāristi

• Hibs
    0

Pamanīju tikai tagad, bet - whoah!
    http://www.palladium.lv/news/55/STEVE%20VAI

• Whisper
      0

26. okt, ja brauksu zaļagu uz 3 dienām Rīgā. Tas man labi nebeigsies.

• Whisper
    +4

Jau pasen ir kaut kāda doma uztaisīt pamācības priekš iesācējiem latviešu valodā. Izpētot eng un rus valodās pamācības neizdevās neko sevišķu secināt.
    Viens netikikšu galā. Vajag kāda pieredzējuša cilvēka palīdzību, kurš man pamācītu, gan pašu ģitāru, gan arī pedagoģiju.
    Ko teiksiet? Mēs taču varam apvienoties un kaut ko uzsākt? Tādā veidā popularizējot gan ģitārspēli, gan pašu exsu. Aparatūra nav problēma, naudu var atrast vienmēr.

• Whisper
      +4

Doma ir iedalīt programmu 3 daļās: tehniskajā (piemēram, kā taisnot grifu, uzstiept stīgas, lodēt elektroniku utt., tad jau pamācības (no kā iesākt vispār, kā attīstīt abas rokas, dažādi spēles paņēmieni utt.), un beigās kādu samērā vienkāršu dziesmu pāris riffus.
      Un var vēl iedalīt divās programmās, viena el. ģitāram, otra akustikai. Vai arī laist paralēli vienu.
      Kaut kādas labas atsauksmes mēs varētu gūt ne tikai pūļu un ieguldītā darba (ja vien sanāks biggrin_mini2.gif ), bet arī patriotizma dēļ, neesmu redzejis ne vienu programmu lv valodā.

• Whisper
      +2

Vajag pa pāris dienām savākt komandu, no cilvēkiem kuri pa tiešām darbosies. Sadalīt pienākumus un sākt jau krāt materiālu.

• Whisper
      +2

Nu, ir gribētāji, ieteikumi vai plāni?
      Man galva griežas tikai veca ideja - uztaisīt īsu pamācību uz Skillet - Monster. Tas ir saistīts ar to, ka no šis dziesmas un ģitārista (Bena Kasikas) pats paņēmu ģitāru rokās. Vēl tabus pētiju, kad nebija ģitāras majas, neko nesaprazdams tajos ciparos biggrin_mini2.gif

EDIT: Ko teiksiet par kanāla nosaukumu? ExsGuitar, ExsGuitarLesson? biggrin_mini2.gif

• Whisper
    0

Nedēļas divas es negribēju līst un taisnot grifu, bet tā čirkstēšana izbesīja. |Nodomāju, ja sabojāšu vairak, tad jau pie vienas vietas, aizvedīšu uz D-pili. Izrādījās, ka viss ir ļoti viegli biggrin_mini2.gif Vairs nečirkst, grifs taisns.

• Whisper
    0

Kas var būt labāks skolas laikā kā Guitar Hero uz mobilā?

• Cāļuks
    0

*Noslauka siekalu*

• Hibs
    0

https://www.tvnet.lv/muzika/jaunumi/437896-ar..._eriks_kleptons
    Stīpas dēļ pat varētu atļauties nopirkt biļeti. Ir vēl kāds gājējs šeit?

• Static
      0

Es pat ļoti labprāt, bet nezinu vai esmu gatavs tērēt šādu naudu par vienu koncertu, kura pagaidām man nemaz nav, vai ir gandrīz visa mana stipendija. sad_mini.gif

• Cāļuks
      0

5. jūnijs. Ak jel. Ļotiļoti ceru, ka varēšu tikt.

- 1 - 2 - 3 - ... - 39 - 40 - 41 - ... - 65 - 66 - 67 -