Ģitāristi

• Static
      0

Man ir tā sarkanā, patīk spilgtākas krāsas. Bet tas kā kuram.

• ^ILLEGAL^
        0

Nuu man arī uz to sarkano kkā vairāk velk nekā uz melno!

• Whisper
      0

Man melaa, nem to nenozhelosi. Krasa ir neitrla un taja pasha laika brutala, piestav jebkuram muzikas stilam

• ^ILLEGAL^
      0

Nu ko, rīt no rīta zvanu uz muzikasveikals.lv lai saskaņotu laikus un visu pārējo! Nespēju sagaidīt kad tikšu pie jauna trinkšķināmā! biggrin_mini2.gif

• Kurbads
        0

Ahh, laimīgais. Mana ģitāra saplīsusi un vēl stāv kkāda ļevā padomju laiku ģitāra, ar kuru paspēlēt nav iespējams...

• Whisper
        0

info [at] muzikasveikals [dot] lv raksti tagad, man viņi vienreiz 23:30 atbildēja.

• ^ILLEGAL^
          0

Man rakstiski nepatīk! biggrin_mini2.gif Labāk piezvanīt no rīta! biggrin_mini2.gif

• Whisper
      0

"Pacients" uz operācijas galda, jeb gludināšanas dēļa, vnk nav citas tādas taismas un mīkstas virsmas. Tūlīt dakteris Whisps iespundēs jaunas stīgas, savādāk vairs nekas netur klāt ģitāras galvu pie griffa un griffu pie korpusa, ceru jūsi to visi zinat. Ka tieši stīgas tur ģitāru kopā. Un japataisno ankers, savadak uz piemiem 5 ladiem jau čirkst. Laikam mitrums, jo man istaba pat uz logiem ir ūdens lāses, baigi ietekmē koksni, kā arī t° baiģi svārstās - vakar bija 18°C, šodien jau 24°C.

Tas, lai skumīgi nebūtu + diezko daudz stāsta laba. biggrin_mini2.gif

• Whisper
        0

Es esmu profesionals paciņu atvērajs 2000. Kaut kur 5. stīga aizlidoja, kamēr plēsu vaļa... -.-

• Whisper
        0

Process un rezultāti.

Ja labāk ieskatīties #1 bildē, var dedzēt, ka 010. un 012. stīgam #5 stīga ir vienāda 0.o, nesapratu fišku.

Varu ar lepnību pateikt, ka procesa laikā nav cietis ne viens bērns, sieviete un bebrs.

• ^ILLEGAL^
        0

Runājot par to čirkstēšanu! biggrin_mini2.gif Savai akustiskajai nomainīju stīgas nesen! Ar iepriekšējām viss bija labi, bet tgd 6 un 5 stīga liekas ka metas pie grifa kad spēcīgāk paspēlē! Kāpēc tā? :S (Izklausās briesmīgi ja tā notiek spēlējot)

• Mārtiņš
        0

Gribēju apvaicāties iesācējam, kā īsti mācīties ģitārspēli netā? Vispirms apgūt akordus vai kā? - Materiālus, lūdzu, ja ir kādi..

- Kāds nevar ieteikt Tukumā skolotāju privātu.

• Whisper
          0

Es macījos ar šī palīdzību -> http://guitarlesson.ru/

• Mārtiņš
            0

Krievu valoda.. =/
            Papildu nodarbības bez gičas noteikti būs apgūt krievu valodu, bez tās nekur..

• Whisper
              0

Es nezinu citur, kur būtu bez maksas.

• Whisper
        0

Kādu mikrofonu ieteiktu, lai to likt pie kombja un ierakstīt riffikus? Cenu līdz 30 ls.

• ^ILLEGAL^
        0

Man tāds jautājums! Kur var atrast (īsti nezinu kuri ir pareizie kurus domāju) Kvintakordus vai kvartakordus? Google man neko sakarīgu nepiedāvā!

• Static
          0

Kvintakordi ir tā saucamie Power-chords.
          Lūk, būs daži:

Lai nemeklētu entos materiālus, kur parādīti kādi akordi... Ir tā, kvintakordu tu vari nospēlēt uz visas ģitāras grifa. Akorda forma ir tādi pati, kā gandrīz visur, tikai sakne mainās (bīda akordus uz citu ladu tikai). Ieteiktu iemācīties uz katras stīgas visas notis, un līdz ar to zināsi kur kāds kvintakords atrodās.

• ^ILLEGAL^
            0

Šitie nav īstie! Nu nezinu, varūt viņus kā savādāk sauc, bet viņus spēlē uz divām stīgām lai dziesmai apakšā būtu tāda kā dūkoņa! Apmēram kā basam sanāk!

• ^ILLEGAL^
            0

Nuu, domāju tos akordus kurus uz divām stīgām spēlē!

- 1 - 2 - 3 - ... - 38 - 39 - 40 - ... - 65 - 66 - 67 -