Ģitāristi

• Whisper
    +2

Pieaicinu visus uzrakstīt par sev tīkamākiem ģitāristiem wink_mini.gif A7x un Skillet ģitāristi ir aizņemti! biggrin_mini2.gif  

Brains Elvins Heiners jaunākais (Brian Elwin Haner, Jr), vairāk pazīstams, kā Sinister Geits (Synyster Gates), dzima 1981. gada 7 jūlijā Hantingtonbīčā, Kalifornijas štatā, ASV. Soloģitārists no grupas Avenged Sevenfold.

Privātā dzīve
    Sinam ir māsa un divi brāļi. Viņa tēvs ir ģitārists un komediants, ASV pazīstams kā „Guitar Guy”, bet pateicoties Siman, tagad „Papa Gates”. Pats Brains ir precēts ar Metta Šadousa (Mett Shadows – Avenged Sevenfold grupas solists) sievas dvīņu māsu. Kāzas norisinājās 2010. gada 7. maijā.

Daiļrades biogrāfija
    Sins nepabeidza mūzikalo skolu Holivudā, kur iepriekš mācījās džaza ģitāristu klasē. Pēc pusgada neveiksmīgu mēģinājumu izsisties pie lielas publikas, Sinam piezvana skolas draugs The Rev (miris A7x bundzinieks – Džims Sullivans) un piedāvāja kļūt par viņa grupas ģitāristu. Grupu sauca Avenged Sevenfold. Sins piekrita un atgriezās turpināt mācības. Grupai galīgi piebiedrojās 1999. gadā, kad viņam bija 18. gadu, pati grupa uz to brīdi tikko paspēja ierakstīt savu pirmo albumu. Albumu vēlāk izdeva pa jaunam ar jaunu dziesmu „To End The Rapture”, kurā Sins sāka rādīt savu meistarību.
    Pārsvarā izmanto Schecter zīmola ģitāras, modeli Avenger. Sins, izņemot, ka spēlē uz ģitārām, vēl projektē tās, dažas var iegādāties veikalos.

Pseidonims
    Uz DVD All Excess, kur visi grupas dalībnieki stāstīja, kā izdomāja sev iesaukas, Brainam bija problēmas ar tā izdmu. No viņa vārdiem:”Vienreiz iesēdos dzēris pie stūres, braucot pēkšņi apstājos un iesaucos:”Es – Sinisters Geits!””.

• Whisper
    +2

No sākuma bija doma taisīt rakstu un likt to kopīgā sadaļā. Bet uzdevu sev jautājumu: priekš kam tur, ja tādus rakstus jāliek te? Laiku pa laikam metīšu īsus rakstus par kādu ģitāristu. Iespējams publicēšu arī @Wiki. 

Bendžamins Kasika (Benjamin Kasica) dzimis 1984. gada 15. aprīlī Sent Luisā, Missuri štatā. Viņš ir ģitārists, kurš krietnu laiku nospēlēja kriestiešu rokmūzikas grupā Skillet. Grupai Bens piebiedrojās 2001. gadā, 16 gadu vecumā, un pameta to 2011. gada 11. februārī. Skillet sastāvā viņš ierakstīja trīs albumus: Collide, Comatose un Awake.

Karjera
    Bendžamins sāka spēlēt akustisko ģitāru, kad viņam bija 11 gadi. Mācijās viņš virzoties vairāk uz klasisko stilu. Pēc pāris gadiem viņš iegādājās elektrisko ģitāru, bet akustikās ģitāras elementus var sadzirdēd viņa ģitārsolo pat šodien.
    Kasika, tiekot grupā, spēlēja uz ekskluzīvām GMP ģitārām. Ar laiku, kopā ar Skillet otro ģitāristu - Kori Kūper, nomainīja GMP ģitāras uz PRS ģitārām. Pirmie PRS modeļi viņiem bija PRS Singlecut un The Mira. Albumam „Awake” Bens izmantoja Gibson zīmola ģitāru, Les Paul modeli. Kasika vēl iz pazīstams ar saviem triķiem uz skatuves, izņemot virtuozus solo, Bens dažkārt spēlē ģitāru turot to sev aiz muguras.
    Bens bieži staigā pa skatuvi, kā saka bijusī Skillet bundziniece Lori Peters, viņš to dara, lai parādītu viņai sašķiebtu seju vai pakratītu bungas. Bens sāka iekļaut savus atsevišķus gitarsolo uzstāšanāš programmā (set-list) tikai „Awake and Alive” tūres laikā.
    Džons Kuper, Skillet solists, vienā no intervijā atzina, ka mīl Benu par to, ka viņš ir ļoti godīgs attiecībā pret visiem.

Cits darbs
    Bens ir viens no drēbju zīmola „LifeLoveMusic” īpašniekiem. Šīs zīmols aicina visus kristiešus būt kopā un mierā, mīlēt arī to, ko tagad neieredzi un upurēt savu dzīvi, lai palīdzētu citiem. Kā arī Bens ir studijas Skies Fall Studios īpašnieks un grupu Random Hero, Hello u.c. prudusors.

• Static
    0

Tāda sajūta, ka vienu reizi aiziešu uz mūzikas veikalu un iegādāšos ap simts mediatoriem uzreiz. biggrin_mini2.gif Jau apnīk, ka visi kaut kur pazūd un jāstaigā nez cik reizes uz veikalu. :/

• Whisper
      0

Es ebayjā pasutīju 1 000. Un katru vakaru pazaudēju pa vienam vai diviem biggrin_mini2.gif Laiku pa laikam, kādu atrodu biggrin_mini2.gif

• ^ILLEGAL^
        0

Man ir kkādi 8 mediatori un viens tāds ar kuru patīk vislabāk spēlēt! Parasti viņu pie monitora nometu un tur viņš arī ir! biggrin_mini2.gif Pat uz mēģinājumiem ņemu līdzi un viņš nepazūd! Pārējie gan reizēm mēdz kkur noziedēt! biggrin_mini2.gif

• ^ILLEGAL^
          0

Tikko atradu vēl vienu mediatoru! biggrin_mini2.gif Tgd man ir 9 biggrin_mini2.gif

• Static
      0

Kā, lai es pa taisno ierakstu pastiprinātāja skaņu uz datora?

Visi inputi, kas ir pastiprinātājā:

Un tad ir vēl parastais ģitāras vada input's, extension speaker un footswitch'a. Pagaidām esmu ticis līdz pastiprinātāja pieslēgšanai pie datora, tikai notiek viss savādāk - visa datora skaņa aiziet uz pastiprinātāju. No vienas puses tas ir varen' forši, es varu reizē gan spēlēt gan uz pastiprinātāja klausīties mūziku un spēlēt tai līdzi, bet man vajag ierakstīšanai.

• Whisper
        0

Rakņājos pa literaturu, bet neko tādu atrast nevaru.

• Whisper
          0

Visi profiņi izmanto mikrofonus..

• Static
            0

Cik viņi vispār maksā.

• ^ILLEGAL^
        0

Ir doma paņemt šo te!

http://www.muzikasveikals.lv/gitaras/elektri...itara-slp200-cs

Ko sakat?

• Static
          0

Nezinu. Soundsation ir stipri lētā gara ģitāras. Bet nu... Pats nožēloju, ka nenopirku stratocaster'u, šī veida tipa ģitāras ir stipri smagas.

• Whisper
          0

@Static ~5,5 kg nav tik smaga, ir arī smagākas par 200+ ls. 
           Bet nu jāatzīme, ka ladi ir maziņi, pie tā ir jāpierod. 
           Ta otra ir tāda pati kā man un Staticam biggrin_mini2.gif tīri ok tas ir. Paskaties ierakstus spēlē, redzēsi kāda tā ir hihi.gif

- 1 - 2 - 3 - ... - 37 - 38 - 39 - ... - 65 - 66 - 67 -