Ģitāristi

• Mr Raccoon
    0

Te kādam ir basģitāra?

• Whisper
      0

Kam tev? biggrin_mini2.gif
      Gribi pirkt?

• Mr Raccoon
      0

Nē, gribēju uzzināt cik apmēram viņa sver?

• Whisper
      0

Modernās ap 4,5 kg, bet vecākas ap 6 kg. Baidies, ka kaklu salauzīs? biggrin_mini2.gif

• Whisper
      +1

Kāda tipa elektriskās ģitāras jums patīk vairāk? Te būs minēti daži piemēri, ja to starpa neatradīsi savu mīļāko raksti pilnu nosaukumu pats. Vēlams norādīt to ģitāru un firmu, kura izlaiž oriģinālus, nevis kopē un pārkrāso. smile_mini.gif

Gibson:
      Les Paul
      SG
      Flying V
      Explorer
      ES

Fender:
      Stratocaster
      Telecaster
      Jazzmaster
      Jaguar
      Jag-Stag
      Mustang

Ibanez:
      GIO Series
      RG Series
      S Series
      RT Series
      RX Series

B.C. Riich
      Warlock
      Seagull
      Eagle
      Mockinbird
      Ironbird

Schecter:
      Avenger
      Hellcat
      Demon
      Hellraiser
      Damien
      Omen

Cita:
      Norādi komentārā.

Šis diskusijas mērķis ir ne tikai uzzināt citu grupas dalībnieku iecienītās ģitāras, bet arī padalīties pieredzē. Firmu ļoti daudz un gribētos saprast, kura izlaiž savas formas ģitāras, bet kura tikai izkrāso tās un liek savu elektroniku.
      Būtu vēlams arī ar nelielu aprakstu, kāpēc izvēlies tieši šo ģitāru.

Man personīgi Gibson LP un Schecer Avenger (syn costum). Kāpēc tieši Gibson LP? Kad man prātā iešāvās doma paņemt rokās ģitāru es nezināju, ka to veidu ir tik daudz, bet es redzēju tādu vienam savam elkam - Benam. Viņam bija LP un man, kā arī karstam, uz to brīdi, fanam tādu sagribējās. Avenger ģitāra, jo vēlāk atradu citu grupu ar ļoti talantīgu ģitāristu un foršu ģitāru. biggrin_mini2.gif

• Mārtiņš
      0

Kādu foršu - akustisko gabalu.

• Whisper
      0

Jūs tas var šokēt.
      https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=kwb1nIGas0w

• Ramekin
        0

Respect čalim

• Whisper
      +3

Pie pilnizmēra Syna ģitāras nezinu kad tikšu, pie tam vēl vakar moci jaunu ( katastrofālā stāvoklī) iegādājos un vajag tagad vairāk laika pavadīt garāģē. Bet neviens man netraucēja uztaisīt mini ģitāru no papīra biggrin_mini2.gif

Redzamas abas puses, jau izkrāsotas. Un nedaudz no kartona karkasa biggrin_mini2.gif

Tā tā izskatās no aizmugures.

Un no priekšpuses. Stīgas ir uztaisītas no diegiem, iekšā tā ir piepildīta ar kartona strēmelītēm biggrin_mini2.gif
      Nebija ko darīt cilvēkam.

• Whisper
        +3

Tas varētu kļūt par hobiju biggrin_mini2.gif

Zacky gitāru uz ātro uzlapēju biggrin_mini2.gif

• Static
      0

Labdien. Vai kāds nezin, kur varētu sadabūt normālu mēģinājumu telpu (Studiju) Rīgā? Par samērā mazu cenu.

- 1 - 2 - 3 - ... - 46 - 47 - 48 - ... - 65 - 66 - 67 -