Ģitāristi

• Industrial
    0

Grūtākās dziesmas kuras pilnībā mākat nospēlēt?

Man šīs:

• Whisper
      0

pagaidām vienīgā, kuru visu varu.
      Tālāk iet Beast And Harlot visu izņemot solo, Buried Alive tikai intro. Skillet Wishpers In The Dark itka visu, bet solo bieži kļūdos.

• Whisper
      +1

Kādreiz biju izdomājis jaunu parkrāsošanas taktiku biggrin_mini2.gif diezko izskatīgi izdevās. https://exs.lv/read/ka-nokrasot-skeita-deli Pēdējā bildē redzams.
      Tiku vienā klubā un iespējams drīz būs iespēja pirmo reizi uzstaties, bet gribētos no visiem pārējiem atšķirties, ģitāras dizaina pēc. Cik stipri ietekmēs skaņu tas, ka es pārkrāsošu ģitāru? Vai ja man sūdīga elektronika necik neietekmēs? biggrin_mini2.gif
      Ideja atnāca kamēr skatījos A7x dvd, ieraugot Syna ģitāru. biggrin_mini2.gif

• lgy-lv
        +2

Neko jau būtiski tas neietekmē, atšķirība kāda tev ģitāra. Labāk atšķiries ar to ka labi proti spēlēt, nevis pēc gīčas izskata biggrin_mini2.gif

• Whisper
          0

Ja mani paņems, tad kā ritmģitāristu, nevis solo, tāpēc diez vai spēšu izcelties bez pieredzes.
          Tur būs ļoti pieredzējuši mūziķi, starp kuriem es būšu sūda gabals. biggrin_mini2.gif

• Whisper
        0

"Man jautājums kas tev par spēlējamo ietaisi ?"
        nesapratu jautājumu. biggrin_mini2.gif

• Whisper
      +1

Tēvs stāv blakus un redz to, nedos samelot! Pirmā smaga dziesma ar visu solo, bez ne vienas kļūdas! A7x - Nightmare!!! esmu tik priecīgs. 3nedēļas ar mēģinājumiem un failiem, es jau domāju, ka man rokas no dirsas aug un ne uz ko neesmu spējīgs.
      Līdz šim varēju nospēlēt tikai vieglas dziesmas un bez solo.

• Static
        +2

No video no proof (tas tā, labā nozīmē, gribu redzēt!).

• Whisper
          0

Samācīšos nedaudz vairāk, taisīšu video ar coveriem, iespējams full band. Jo ir otra ģitāra ar ģitāristu un ir bundzinieks, vajag tikai bassu. Ir pat vieta, kaut kas līdzīgs studijai, bet ne studija.

• Whisper
        0

Vispār laikam lieki kaut ko ierakstīju te, bez visiem redzamiem pierādījumiem. Vnk uz emocijām biju, un esmu biggrin_mini2.gif

• Mārtiņš
      +1

Kāds ir dzirdējis šo fruktu?

Ir kāds līdzīgs, vai vienkārši foršs covers?

• Static
      +1

Kur dabūt tās bungu skaņas dažādas? biggrin_mini2.gif

Apmēram kā te, bet, protams, dažādas...:

• lgy-lv
        +1

Cik zinu ir visādas bungu programmas kur dažādi sampli ir, vēl ir variants dabū samplus un ielūpo. Personīgi es pats lietoju "abletone live 8" kas ir programma skaņu apstrādei utt. kur pats var uztaisīt bītu kādu vajag.

• Whisper
        0

Pamēģini RiffWorks T4, diezko ērta programma. Vai, ja ir nauda, nopērs bung-mašīnu. Tā maksa ap 250 ls.

• Static
          0

Tad jau labāk pats bungas nopērku. biggrin_mini2.gif

• Whisper
      +1

garīgā uzlabošanai.

- 1 - 2 - 3 - ... - 47 - 48 - 49 - ... - 65 - 66 - 67 -