Ģitāristi

• Hibs
    0

Sēru vēsts. https://www.guardian.co.uk/music/2012/apr/05/jim-marshall-amp-dies-88
    Lai viņam vieglas smiltis!

• Whisper
      0

Leģenda aizgāja no mums cray_mini2.gif

• Whisper
    0

Jūs apmeklējat/āt privātu skolotāju? Un vispār ir jēga tādu meklēt, vai mani tik nodirsīs, ka jāiet uz mūzikas skolu.

• lgy-lv
      0

Ir jēga.

• Anderhils
      0

Loģiski, ka ir jēga.

• Whisper
      0

Šodien vienam pazvanīju... Kā arī domāju - no sākuma uz mūzikas šūli jāstaigā, atradies te muzikants utt.
      Kāda viņiem daļa, tiem privātskolotājiem biju gājis skolā vai nē.

• Whisper
    0

norēkties var, ja vien saprot par ko iet runa.

• Whisper
    0

Tikko no Rīgas. Atvedu savu pastiprinātāju. Jau pārāk vēls, lai trokšņotu, bet rīt no rīta izmēģināšu.
    Ja kāds ir lasījis manus rakstus, zina, ka gramatika man klibo. Bet jūs neredzējās šī pastiprinātāja instrukciju, laikam ar google tulkotāju tulkota biggrin_mini2.gif To laikam ir vērs ieskanēt datorā, var parēkt.

• Whisper
      0

Nepaspēju atvest pastiprinātāju, ka sakas problēmas. Ģitārai atteicās strādāt vien humbackers... ne no šā, ne no tā tam nebūtu jānotiek. pilnīgi ņēmis ārā vēl nebiju...
      viens maz jautājums, humbuckeros ir batarejas iekšā?

• Whisper
      0

Nedaudz pakustināju ģitāru, sāka skanēt. Laikam kontakts atgājis.

• lgy-lv
      0

Skaņas noņēmēji tie ir, aktīvajiem ir baterijas, pieļauju ka tev tāda nav.

• Hibs
    0

Viens jautājums - kā pie velna tas ir iespējams?!

• Static
      0

Tici man, tas nav nemaz TIK grūti. Simtās reizes atkārtojot Tev tie pirksti jau automātiski ietu tur, kur vajag.

• Hibs
        0

Vid pls, kā tu to nospēlē. crazy.gif

• Whisper
        +2

Kaut kādā ziņa Staticam var piekrist, bet ne visi to spēs uzreiz, vnk 100 reizes atkārtojot. kādu nedaudz vieglāku melodiju var, bet te vajag daudzu gadu treniņus.

• Whisper
      0

Treshdien braukhu uz rigu pec pastirinataja.
      http://www.muzikasveikals.lv/Elektriskas-gitaras-pastiprinatajs-BBG15FX cik shis butu labs?

• lgy-lv
        0

Mājām būs labs.

• Static
        0

Normāls tādai cenai, pie tam ar reverb efektu.

- 1 - 2 - 3 - ... - 48 - 49 - 50 - ... - 65 - 66 - 67 -