Ģitāristi

• Swarley
    0

Kā šitos tabus lasīt? http://tabs.ultimate-guitar.com/m/misc_telev...y_theme_tab.htm

• Static
      0

Nu cipars tak ir lada un blakus stīgas nosaukums.

• Swarley
      0

Bet tur ir stīgas nevis akordi, pa vienai stīgai jāmauc? :/

• Static
      0

Nu tās divas stīgas jāspēlē.

• Static
    0

Mani sāk piemeklēt nelāgs ieradums. Nolikt kaut kur mediatoru un pēc tam neatcerēties, kur tas bija. crazy.gif

• Brushie
      0

L2usegpieturzīmes @ aivismazais.

• Static
      0

Jēziņ, es labāk neteikšu to, ko gribēju teikt.

• mad
      0

Katram kurš spēlē ģitāru mājās kaut kur ir pazudusi vismaz kāda sauja ar mediatoriem lol_mini.gif

• Static
    0

Heh, jāmācās 2 dziesma uz Ziemassvētkiem. Vienu: Uzsniga sniedziņš balts var teikt, ka iemācījos. Un otra bija par to eglīti, pēkšņi aizmirsu nosaukumu. sad_mini.gif

• Swarley
      0

Cik ilgi spēlē ģitāru, un kāda ģitāra Tev ir?

• Static
      0

Akustiskā. Spēlēju ~2 mēnešus, bet visu jau zinu un akordus mierīgi bez skatīšanās varu pārlikt. smile_mini.gif

• Swarley
      0

Emm, es domāju Da Capo or smth. Nu Tu saprati.

• Mārtiņš
    0

Sveiki.
    Doma ir sākt spēlēt giču, mājās pašmācību ceļā [ akustisko ].
    Kā viss notiek, skatījos ir tāda lietiņa kā akordi, bet tos apzīmē ar burtiem, kā lai īsti no tiem mācos? Un kur ir iz devīgāk/lētāk pirkt pirmo giču?

• Whisper
      0

Pirmo gichu, skatoties kads tev budzets, jo dargaka jo vieglak iemacities. es macijos ar loti letu un katru vakaru kopa ar teti nacas skanot, tas besija araa.

• Whisper
      0

Talak skaties YT video pamacoshos.

• Mārtiņš
      0

Vari ielinkot kaut ko?

• Static
    0

Hmm, izskatās, ka iespējams varēšu uztaisīt grupu. Iepazinos ar labiem elektriskās ģitāras un basģitāras trinkšķinātājiem. crazy.gif Viens tagad laikam pamācīs mani laist uz ritmiskās.

• Whisper
      0

Ar nepacietibu gaidu jusu albumus biggrin_mini2.gif velu veiksmi

• Static
      0

Hah, būtu ļoti labi ja viss līdz tam nonāktu. smile_mini.gif

• Static
    0

Oasis - Wonderwall, jau mazliet esmu iemācījies. Mācos arī ar visiem vārdiem un dziedāšanu. Katrā ziņā ōsam dziesma. Ceru, ka nenoslinkošu un visu dziesmu iemācīšos. smile_mini.gif

- 1 - 2 - 3 - ... - 59 - 60 - 61 - ... - 65 - 66 - 67 -