Ģitāristi

• Static
    0

Kas par lietu? Tikko noskaņojot D stīgu, paspēlējot pāris minūtes, skaņojot atkal skatos visu laiku -50. Nice... Pārējās gan turas labi.

• lgy-lv
      0

Varētu jau konkretizēt mazliet -50, cik saprotu tie ir herzi uz tjūnera. Nu acīm redzot, neesi īsti pareizi stīgu uzlicis - slīd arā. Pārliec pa jaunam vai mazliet pastaipi.

• Static
    0

Godīgi sakot, var pat mierīgi iztikt bez skaņotāja, jo Ap Guitar Tuner 1.02 ir pat ļoti labs un precīzs.

• Static
    0

Heh, tikko 4h bez apstājas pulciņā trinkšķināju ģitāru. Iemācījos jau pusdziesmu. Jauki! Un pirksti nezinu kāpēc, bet vispār nav sāpējuši. ^.^

• Static
    0

Labs trenniņš iesācējiem.

• Static
      0

lol_mini.gif Mēģināju nospēlēt un kaut kas ar stīgām nav kārtībā. Vajag noskaņotāju. sad_mini.gif

• Static
      0

Nu jā... Man jau viens vienu ieteica tieši pa 16ls. smile_mini.gif

• mad
      0

Iesākumā var izlīdzēties arī ar mikrofonu un skaņošanas softu datorā. Nav tik ērti un nevar paņemt līdzi, bet noskaņot nav problēmu.

• Static
    0

Šis labs skaņotājs?

http://www.korg.com/ca40

• Static
      0

Ko Tu ieteiktu?

• lgy-lv
      0

Korg ir labi.

• mad
      0

Esmu lietojis līdzīgu un strādāja ļoti labi.

• Kurbads
    0

Zinu, jums jau noteikti apnikuši mani mblogi, bet kapēc, kad turu augšā stīgu, lai būtu cita skaņa, man nekas neskan?Vnk skaņa nekāda. :/

• lgy-lv
      0

Pasaki normāli jautājumu.

• Kurbads
      0

Nu tur čalis tur tos pirkstus uz stīgām, lai sanāktu pareizās notis.Nu, es tā daru, bet skaņa nekāda. :/

• Kurbads
      0

Redzi, kur viņš tur roku.Tur vajag likt tos pirkstus pareizā, secībā lai iznāktu vajadzīgā skaņa.Bet, man sī skaņa ir nekāda, iepriekš skatijos vienu video, liku pilnīgi pareizi, nekas nesanāca :/

- 1 - 2 - 3 - ... - 61 - 62 - 63 - ... - 65 - 66 - 67 -