NHL

• pj sk1ll
    0

Kāds skatās caur vlc nhl?? ir viens jautājums

• shevijs
      0

Protip: jautājumu jautā uzreiz.

• pj sk1ll
        0

Viss atrisinājās, sākumā domāju man vienīgajam neiet

• pj sk1ll
      0

Izskatās, ka kādu laiku caur vlc nevarēs skatīt nhl spēles

• Swarley
      0

Ahh, kādi prieki, Flyers atguvās un uzvarēja Kolumbusu, tas Giroux pēdējais gols vienkārši kaut kas acīm neticams!! crazy.gif
      http://video.nhl.com/videocenter/console?hlg...d=sb:highlights

• pj sk1ll
        0

Viens no gada skaistākajiem vārtiem būs

• kaems
        0

Man vienīgajam nešķita nekas īpašs? Dotu varbūt nedēļas labākos vārtus, neko vairāk.

• Fidoo
          0

Man tāpat. Tur no meistarības neko redzēt nevar, tīra haļava. Biju gaidījis kaut ko iespaidīgāku pirms video skatīšānās.

• adidasiK
      0

Nu nez, ne īpaši man patīk tas Ūmarks, jau kopš Maskavas Dināmo laikiem. Čalis spēle uz statistiku nevis komandu.
      http://sportacentrs.com/hokejs/nhl/20122013-...virtuozu_umarku

• Fidoo
      0

Sabres uzvar Bostonu. Vēl viena neveiksmīga spēle Zemgum. -1 otro spēli pēc kārtas komandas otrajā uzvarā pēc kārtas. Tikmēr Hodsonam savainojums un Sabres no Oileriem iegūst Ūmarku. Manuprāt, labs papildinājums. Tā kā Zemgum ar Elisu un Moulsonu īpaši labi spēle nevedas, tad to maiņu varētu izjaukt un es labprāt paskatītos kā Ūmarks spēlētu kopā ar Girgensonu.

• pj sk1ll
        0

Z vēl spelē pirmajā maiņā?? jo viņam mazs spēles laiks

• Fidoo
          0

Es neredzēju spēli, bet nopratu tā. Vismaz spēli sāka pirmajā maiņā, bet pēc pirmā parioda virknējumi tika izjaukti dēļ traumas, laikam.

• kaems
        0

Hah, spēli neskatījies, bet pēc -1 spried, ka neveiksmīga spēle. hihi.gif

• pj sk1ll
        0

Ka Lučič viņu izslēgtu, ja tiktu klāt

• Swarley
        0

Noskatījos šīsnakts 24/7 HBO Winter Classic 2013 pirmo epizodi, ak jel', kā man patīk tāda tipa dokumentālās filmas!

• pj sk1ll
          0

Pastāsti sīkāk

• krabz
            0

Link pls.

• Swarley
              0

Lejupielādēju trakerī, kurā atrodos jau divus gadus un invite's vairs neizdala, sorry.

- 1 - 2 - 3 - ... - 20 - 21 - 22 - ... - 39 - 40 - 41 -