NHL

• Fidoo
    0

Gaidu šī vakara spēli starp Wašingtonu un Vinepegu, diezgan interesanta situācija tabulā. Ja Jets uzvar, tad samainās ar Caps vietām... Jets uz 3. un Caps uz 9. vietu ;D Pie tam šīs abas komandas patīk... skatīšos nezinot par ko fanot... nu un paralēli, protams, Bostonas spēli jāskatās... Ko Jūs un vai vispār domājat skatīties?

• Riggins
      0

5os SJS vs Dal. Jāskatās būs vien, jo playoff hopes still alive Dallasai.

• Fidoo
        0

Varbūt, CBJ es domāju nostiprināsies PO zonā, Tev atliek cerēt uz MIN un DET neveiksmēm..

• Riggins
          0

Es tieši domāju ka CBJ netiks un tiks vai nu DRW vai ar Dal @8, jo cbj pa spēli mazāk, un nākamā spēle dalasai vs sjs, tad cbj un drw.
          Diezgan interesanti biggrin_mini2.gif

• Fidoo
    0

Šeit tāds galīgs klusums iestājies -_-
    Tā kā šodien svētdiena, tad pāris spēles būs nedaudz agrāk. Bostona ar Floridu tiksies 19:30, bet 22:00 mačs starp Rangers un Devils.
    Pats gan naktī Columbusas spēli gribu redzēt, iepatikās tā komanda pēdējā laikā. )) Ko Jūs skatīsieties?

• shevijs
      0

Meh, es šovakar F-1. NHL parast sestdienās sanāk redzēt.

• Riggins
        0

F1 jau tikko beidzās, Vetels uzvarēja, kimi otrais, spoilers es.

• shevijs
          0

Liels paldies...

• adidasiK
      0

Girgensonam 1+1, malacis.
      http://sportacentrs.com/hokejs/legionari/080...em_mazakuma_izr
      Cerams nākoš sezon uzpēles ari NHL

• Fidoo
      +2

Vajadzētu kaut ko izdomāt, lai piesaistītu šai grupai vairāk aktīvu biedru, idejas ?

• shevijs
        +1

Besī, kad nav dažreiz nodalījumi pa grupām, bbieži vien kāds krabz pa NHL viss par hokeja grupā runā, tas pats ar KHL, reiz pat bija kaut kāds miniblogs par NHL KHL grupā. biggrin_mini2.gif

• kaems
          0

Btw, off-topic, bet http://proicehockey.about.com/od/history/f/canadiens_habs.htm lol_mini.gif

• Fidoo
            0

Oo, paldies, es gan biju aizmirsis pēc vilciena brauciena par "Habs", bet nu tagad tāpat bija interesanti uzzināt, jo tajā brīdi nu vienkārši bija liels wtf, jo "Habs" "Montreal Canadiens" nu nav nekādas līdzības nosaukumos!

• Fidoo
        +2

Daugaviņš pirms formas piemērīšanas:

Pirmās 3 bruins maiņas:
        Lucic-Krejci-Jagr, Marchand-Bergeron-Seguin, Daugavins-Peverley-Horton

• shevijs
          0

Superigi, galvenais, lai parada labu sniegumu, bus pa brivdienam kada Bostonas spele ar japaskatas. smile_mini.gif

• Fidoo
            +1

Es jau šonakt Bostonas spēli noskatījos un ceturtdien arī skatīšos, jo ceturtdien viņš 100% izies laukumā!

• Riggins
          0

Nu tad Bruins jāpaņem kausu šogad! biggrin_mini2.gif ceturdien iespējams debitēs, cerams ka tā notiks. Vēl labāk būtu gan ja izietu uz laukuma pret otavu, un iemestu golu.

- 1 - 2 - 3 - ... - 32 - 33 - 34 - ... - 39 - 40 - 41 -