KHL

• Fidoo
    0

Latvijas Dzelzceļa kausā piedalīsies arī SKA, vēl bez SKA būs Minska, Lev, Slovan, Loko, Ak Bars un pats Rīgas Dinamo. ))
    Vārdu sakot, šogad tiešam spēcīgas komandas ieradīsies.

• Lauvēns
      0

Būs grūti.

• shado2012
      0

Kad notiks?

• Fidoo
        0

Augustā, kā parasti ))

• Lauvēns
    0

Tomēr Vītoliņš nepiekrita. Tas jau bija zināms.

• adidasiK
      0

Man tāda sajuta toka viņš vel nākošo sezonu pastrādas ar Znaroku un tad meiģinās par galveno izsisties. Nevelti viņš jau šogad lauzās

• Fidoo
      0

Nez, es vairāk biju par to, lai viņš aiziet..
      pirmkārt - garantija, ka Maskava 3. gadu pēc kārtas izcīnīs Gagarinu... i dont think so...
      otrkārt, ja viņš aiziet un Maskavai notiek kaut kāda neveiksme sezonas laikā.. playoffos... tas pierādītu, ka Znaroks bez Vītoliņa nevar...
      treškārt - pašam iespēja sasniegt kaut ko vairāk, pieredze viņam ir pietiekami liela trenera asistenta amatā, zināšanas viņš ir uzkrājis.. so... ar Rīgu PO viņš tiktu pavisam noteikti... Kas zin, varbūt arī kaut ko vairāk sasniegtu...

• pj sk1ll
      0

Cerams apple nebūs head coach

• Lauvēns
    0

Dzirdēju, ka Vītoliņam tiek piedāvāts Rigas"Dinamo" galvenā trenera amats. Ko jūs par to domājat?

• Space
      0

Un Znaroku par asistentu crazy.gif

• The 37
        -1

Baigais trollis esi crazy.gif

• The 37
      -1

Tikai par to labāko!
      Lai savējie nāk pie mums!Kā arī nebūtu slikti, ja arī tiktu pieaicināts Irbe! smile_mini.gif

• DarkAngel
    0

Sākas 6 KHL finālspēle starp Traktor un Dynamo! Par skaistu hokeju un Znaroka uzvaru!

• adidasiK
      0

Tieši tā. Par Znaroka uzvaru un otro gagarina kausu pēc kārtas.

• shado2012
      0

Link pls smile_mini.gif

• The 37
      0

Link pls?

• DarkAngel
    0

Faaak! Tikko sākās Dynamo - Traktor un Traktors jau 3 - 0 vadībā!

• Lauvēns
      0

Koooooooo!? Eu, tak kauss ir jāpaņem.

• DarkAngel
        0

Nu ja ka jāpaņem!!! Bet pagaidām izskatās, ka Traktors netaisās tik viegli padoties

• Lauvēns
          0

Nu vel viss priekšā. Es ceru, ka Dinamo mācēs atspēlēties.

• adidasiK
      0

Šito baumu pasen jau dzirdēju.
      http://sportacentrs.com/hokejs/khl/12042013-...tbrivosies_no_m
      Nez, nez tik ilgi nospēleja ak barsa, viņi man asocejas ar akbars...

• Lauvēns
        0

Nu nedomāju, ka tā arī būs. Treneri tur vajag atlaist nevis divus komandas līderus.

• adidasiK
          0

Nu ja cska dabus abus šitos kadrus un māces viņus izmantot, rad tur būs komanda ar lielisku kapteni un uzbrukumu. Jo Morozovs un Zaripovs var teikt viens otru laukuma jūt.

• Lauvēns
            0

Nu ja būs tā, tad CSKA būtu labi...pietam vel CSKA spēlē Raludovs kas arī labi. Ja viņi abi atnāks, tad kas zin, varbūt nākamie Gagarina kausa ieguvēji. biggrin_mini2.gif

- 1 - 2 - 3 - ... - 72 - 73 - 74 - ... - 108 - 109 - 110 -