Lomu spēles

  • Sapienta
    +3

    Otrā diena ir noslēgusies.
    Vēstules sūtīt līdz nākamās dienas 21:00. Nākamās dienas posts tiks izveidots no 21-22.


    3. diena
    Komisārs joprojām darbojās aktīvi - arī šoreiz plānojot vēlu vizīti.
    Iedzīvotāju sapulce iesākās ar kārtējo @Zveraboj pašpārliecināto runu. Šoreiz tā gan nebeidzās kā ierasts - kāds no skatītājiem izvilka revolveri un iešāva Zveraboj galvā. Pēc kapa klusumā pavadīta īsa brīža, iedzīvotāji nikni uzbruka teroristam @Imants55 - un pēc brutālās piekaušanas vīrietis neizdzīvoja.
    Saniknotie iedzīvotāji atkal klaigāja dažādus vārdus, bet tomēr nolēma palikt pie Zveraboj izvirzītā @shevijs - viņi devās uz bāru, kas bija šīs personas īpašumā. Tuvojoties ēkai, pūlis izdzirdēja šāvienus blakus bāram - autostāvietā. Pūlis uzreiz devās turp, lai redzētu dārgā uzvalkā tērpto Shevijs pie savas automašīnas - viņš, šķiet, atbalstījās pret to. Bet, jau nākamajā brīdī Shevijs saļima, ātri vien veidojot lielu asins peļķi zem sevis. Dažs minēja, ka redzējis maskēto šāvēju aizskrienam no stāvietas, bet neviens nevēlējās dzīties tam pakaļ.
    Arī mediju kārta bija pienākusi ziņot drūmas ziņas - šodien no noslēpumainā biznesmeņa ir cietis Rubļiks. Policija ir atklājusi, ka Rubļika dzīvoklī ir atrast lietoti prezervatīvi un čeks, ka tie ir iegādātie vietējā Maximā pulksten 22:00. Policija šobrīd mēģina kontaktēties ar Maximas pārstāvjiem, lai iegūtu piekļuvi videoierakstiem un noskaidrotu slepkavas identitāti.