Mājasdarbi

• pumasiK
    0

Kāds var paskaidrot kā darbojas pitagora teorēma? Vnk es slims biju un neko nesapratu, šodien uzzināju ka kontroldarbā būs tas. Un tas ir par prizmām. :/

• Space
      0

Taisnleņķa trīsstūra katešu kvadrātu summa ir vienāda ar hipotenūzas kvadrātu.

• ^ILLEGAL^
    0

Kādi ir erozijas cēloņi Latvijā?

• ^ILLEGAL^
      0

Lūdzu kāds! Vajag steidzīgi!

• Softy
      0

Nemazgāšanās.

• Softy
    0

Lūdzu palīdzību ģeometrijas specialīstiem:
    Cilindra pamata laukums ir 1, cilindra sānu virsmas laukums ir kvadrātsakne no pī. Aprēķini cilindra augstumu.

• Niggah
    0

1. Sakārto metālus tādā secībā, kādā pieaug to spēja oksidēties.
    a) Ag, Mn, Ca, K
    b) Cu, Mg, Na, Fe, Zn

2. Nosauc 3 raksturīgākās metālu ķīmiskās īpašības.

3.Uzraksti vienād. ķīm. reakcijām, kurās var realizēt šādas pārvērtības:
    a) Zn2+ --> Zn0
    b) Ag0 --> Ag+

4.Kuras no daļiņām Zn, Zn2+ un Cu, Cu2+ ir oksidētājas un kuras - reducētājas?

5. Ķīmiskais elements stroncijs elektroķīmisko spriegumu rindā atrodas starp Ca un Na. Ar ķīmisko reakciju vienādojumu attēlo stroncija iedarbību ar ūdeni.

6. 5 mēģenēs ievietoja pa Zn granulai un ielēja Cu (II) SO4, AgNo3, MgSO4, PbNO3 un CaNO3 šķīdumus. Uzraksti iespējamo ķīmisko reakciju viedādojumus.

7. Dotas vielas: Na, Ca, H2O, HCl, Cu (II)Cl šķīdums. Uzraksti molekulāros vienādojumus un oksidēšanās-reducēšanās procesu elektronu bilances vienādojumus ķīmiskajām reakcijām, kuras notiek starp šīm vielām.

Daži no šie uzdevumiem laikam nav grūti, bet tomēr gribas uzticēties exs ķīmiķiem, jo šie uzdevumi tiks izskatīti un var salīdzinoši jūtami mainīt manu 1. semestra atzīmi + nedēļas laikā būs daudz kd kuriem gatavoties, kā arī ķīmija kā tāda nav mana patiesi stiprākā puse. :/
    Paldies jau iepriekš par jebkādu palīdzību.

• HenrihsT!
    0

Kāds lūdzu varētu palīdzēt?

• SkitsVicious
      0

Par ko?

• HenrihsT!
        0

Esi pacietīgs biggrin_mini2.gif
        Es atkal aizmirsu, ka var hostot bildes eksā arī, bet ja neesi slinks, tad atvērt jaunā cilnē.

• HenrihsT!
      +1

• PainFoinmr
    0

''While he was still an ...'' Kādā locījumā daudzpunktes vietā ir jāliek vārds ''Adolescence''?

- 1 - 2 - 3 - ... - 46 - 47 - 48 - ... - 90 - 91 - 92 -