Mājasdarbi

• pj sk1ll
    0

palīdzat lūdzu, matenē vajag, lai dabūtu papildus pts priekš rītdienas kd, man nesekmīga matemātika, ļoti vajag. Kas izpildīs iedošu 1 ex point

• Str Pure3D
    0

Help please, viss būs bildē.
    tākā nēesmu skolā mēnesi bijis, man ir melna bilde par šo tēmu, būtu labi, ja būtu arī ar visām darbībām / aprēķiniem.

PALDIES.

• Brushie
      0

Tinies uz konsultācijām, exa privātie skolotaji daudz tev neiemācīs.

• Str Pure3D
        0

Rīt eju, bet ja šito neizpildīšu būs nv un tad pizdā.

• Space
      0

1. 219.8cm
      2. P = 560cm
      S= 18000 cm^2

P.S Ja nespēj aprēķināt P un S, tu neesi gudrs...

• Thzaarcow
    0

Kāds nevar palīdzēt ar so uzd.?
    Salātu pagatavošanas recept'e ieteikts izmantot 20% majonēzes-krējuma merci. Jolantai mājas ir krējumskura tauku saturs ir 15% un majonēze,kuras tauku saturs ir 51%.Cik krējuma un majonēzes jāņem,lai pagatavotu 300g salātu mērces?
    Jauna viela,un neko pilnīgi nepaskaidroja.
    Jāpilda ir itkā kā "maisījuma" uzd. un viss ar procentiembet tikai grāmatā teorijaun mācies ka gribi.

• e35
      0

Izrēķini kādās attiecībās jābūt krējumam un majonēzei, un tad aprēķini cik katras vielas būs 300g.

• Thzaarcow
        0

Man tikai to "tabulu" vajag sastādīt,tālak jau kautka tiksu galā,bet man pilnīgi neiznāk. >_< zinu,ka būs ~252g krējuma un 48g majonēzesbet pašu risinajumu vajag.

• Ruffy
        0

Ja tas nebūtu uzdevums teiktu,po*uj gāz uz izjūtu...

• PiXMA
      0

Sveiki ! Kāds kurš mācās 11.kl moš var palīdzēt ar ķīmījas kd.!?

• pure787
      0

Zināms, ka ir baseins, kura dziļums ir 2m un ir nīlzirgs, kurš sver 2 tonnas. Baseina laukums ir pieņemts 1kvadrātmetrs. Ūdens baseinam rada 2000 paskālu lielu spiedienu, tad kad nīlzirgs ieiet baseinā, tad 2500. Tikai zinot šos lielumus, vajag aprēķināt arhimēda spēku. Halp.

• pure787
        0

Ā, arhimēda spēku, kas rodas nīlzirgam PELDOT ZEM ŪDENS!

• pure787
        0

Bump, vajag palīdzību, tiešām svarīgi.

• pure787
        0

@Hibs @Visumnieks Lūdzu, kāds palīdziet :<

• Sariuss
      0

Literatūra. Rīt kontroldarbs un ir pateikts, kas viņā būs. Būšu ļoti patecīgs, ja uzrakstīsiet kādu atbildi uz jautājumiem.

1.Skaidro jēdzienus dzīvība un nāve;
      2.Kāda ir šo jēdzienu saistība ar Aleksandra Čaka stāstu ''Spēle ar dzīvību'' ;
      3.Kas ir kopīgs A. Čaka prozai un dzejai?
      4.Kāda ir tavuprāt, Aleksandra Grīna stāsta ''Klusie ciemiņi'' ideja? ;
      5.Salīdzinot abus stāstus, secini, kurš no stāstiem ir tēlaināks. Atbilde jāpamato ar piemēriem. ;
      6.No stāsta ''Klusie ciemiņi'' galvena varoņa Atāla biogrāfija. Viss, kas norādīts tekstā par viņu.

• pure787
        0

Dzīvība - spēja vairoties, kustēties, augt, domāt. Nāve - nespēja darīt visu iepriekšminēto pie dzīvības.

• Dr.Enigma
        0

Kura klase?

- 1 - 2 - 3 - ... - 47 - 48 - 49 - ... - 90 - 91 -