Mājasdarbi

• Creepa
    0

Kāds var kko iedot par jaunākajiem laikiem? Tikai neko no atlanta, vai no gudrinieka. Vienkārši internetā nifiga nav. :/ Varbūt kādam ir aizķērusies kāda prezentācija.

• SkitsVicious
      0

Tas ir vēsturē? Kura klase?

• Creepa
        0

Kulturoloģija. 11.

• Ridiculus
      +1

Hmm... Par ko tieši tev vajag?

19. gadsimta kultūras tēls un vērtības. Jaunie sociālie tipi. Antisemītisms.
      “Īsais gadsimts”. Pirmais pasaules karš. Industriālā nogalināšana un cilvēks.
      Nacionālisms starpkaru Eiropā. Totalitārisms.
      Otrais pasaules karš. “Aukstais karš”.
      Pēckara sociālās transformācijas. 1968. gads. Feminisms. 60. gadu pavērsiens vēstures zinātnē.

• itsaprenk
      0

http://www.dzm.lu.lv/mat/atbalsts1/Fizika9/P...ralSKolenam.pdf Otro un ceturto, taas sheemas, kaa arii, kaadas likumsakariibas tur vareetu buut pie rezultaatu analiizes.

• Heros
      0

Vajag pazīstamus saksafonistus. Vai ir kāda informācija arī par saksafonu. Būtu ļoti pateicīgs. Nevajag gatavu materiālu. Paldies.

• Ridiculus
        +3

• Heros
          0

Ja godīgi, mani kā saksafonistu, šis sūds aizvaino.

• pj sk1ll
            0

+DDDDD

• pumasiK
        0

Aprēķini izteiksmes vērtību, izmantojot kalkulātoru! Rezultātu noapaļo? piem vjg tās kvadrāt saknes saskaitīt un tad kalkulātorā uzspied kvadrāt sakni un tad noapaļot vai kā?

• pj sk1ll
        0

Kāds līdz rītdienas vakaram nevar lūdzu palīdzēt ar fiziku? esmu 0 fizikā un ņefiga nesaprotu, otra pusei lapai ir, bet no šīs neko nesaprotu

• pj sk1ll
          0

Šīs līdz 4dienai, palīgā

• Creepa
        0

Vajadzīga prezentācija par "Postmodernisma laikmeta cilvēku - kāds viņš ir?", kaut vai kkādu informāciju, man tikai divi slaidi vien ir Tēma, un Paldies par uzmanību! sad_mini.gif
        Ļoti vajag palīdzību, kā nekad. :/

- 1 - 2 - 3 - ... - 49 - 50 - 51 - ... - 90 - 91 -