Mājasdarbi

• pj sk1ll
    0

Kāds līdz rītdienas vakaram nevar lūdzu palīdzēt ar fiziku? esmu 0 fizikā un ņefiga nesaprotu, otra pusei lapai ir, bet no šīs neko nesaprotu

• pj sk1ll
      0

Šīs līdz 4dienai, palīgā

• Creepa
    0

Vajadzīga prezentācija par "Postmodernisma laikmeta cilvēku - kāds viņš ir?", kaut vai kkādu informāciju, man tikai divi slaidi vien ir Tēma, un Paldies par uzmanību! sad_mini.gif
    Ļoti vajag palīdzību, kā nekad. :/

• Tvinky
    0

Man vajadzētu vismaz 6 teikumus vācu valodā par laiku konkrētā Vācijas pilsētā, jāpraksta viena diena, cik dienā ir grādu un naktī, vai snieg, utt.

• Zamorak date
      -1

Atrodi informāciju latviski, aizej uz google, ieej translate un veido teikumus..

• Tvinky
        0

Man vajag pareizu valodu, ar manām vācu valodas zināšanām es nekad nesalikšu pareizi teikumus, kur nu vēl ar google translate

• Wanted
      0

@Viesty man piedāvā vienmēr palīdzību, uzjautā viņam smile_mini.gif

• pj sk1ll
    +1

Kas ir proporcionāls lielums??

• Moondefender
      0

Ķip sava veida mērogs! 1:1, 1:2, 2:1 u.t.t. attālumi vienādi.

• 9000
    0

Oh well,jāraksta prezentācija par nākotnes profesiju angļu valodā.
    Tieši nebiju skolā,kad stāstīja par to visu so sanāk pašam uz sava prāta bezmazvai rakstīt. Kāds var ieteikt kko par profesiju ''Police Officer'' Rakstīšu par to,jo liekas visvienkāršākais variants.
    Kā pareizi būtu angliski '' Es gribu novērst netaisnību'' or somth?

• shevijs
      0

https://www.tilde.lv/tulkotajs

• 9000
        0

Nē paldies. viņš tak manuprāt netulko pareizi.

• Wanted
        0

Diezgan ironiski, vismaz šeit policisti nenovērš nekādu netaisnību. Raksti par profesionālo sportu, daudz ko var piefantazēt.

• Castiel
        0

Kā pareizi ir jāraksta viedoklis?
        man ķip gudri ir jāuzraksta savs viedoklis par aizguvumu lietošanu latv. val. (barbarismi, svešvārdi)

• pj sk1ll
          -1

"man liekās", "man šķiet" utt

• Castiel
            -1

Ķip man liekas .. tas un tas... tādēļ , ka ...
            k. kāds nevēlas uzrakstīt? biggrin_mini2.gif

• Static
          +1

Vispār jau laikam, ka pareizāk būtu lietot ''manuprāt'', nevis ''man liekās'' vai ''man šķiet'', kā norādīja iepriekšējie biedri.

- 1 - 2 - 3 - ... - 50 - 51 - 52 - ... - 90 - 91 - 92 -