Programmēšana

• Normunds
    0

Gribu iečekot mājaslapu veidošanu. Kādu valodu jāņem utt.. Vienkārši nekad neesmu ķēries pie mājaslapu programmēšanas. smile_mini.gif

• alberts00
      0

Html

• mjau
      +1

Pašam sākumam apgūsti html, lai gan ar pliku html neko nesasniegsi. Kad pamatus +/- sapratīsi vari sākt HTML5/php/SQL/javascript utt.
      un albi HTML NAV PROGRAMMĒŠANAS VALODA

• mad
      +1
      Citāts:
      Ucoz ir HTML5

LOLWHATIDONTEVEN

• Softy
      0

Paskaidrojiet, kur īsti likt TP?

• Softy
        0

Un link, kur download arī noderētu.

• Softy
        0

Nolādēju v7.0 atveru, bet tur kaut kas ar grakifu sačakarējies, un nevar arī uzspiest uz files, edit etc.

• Static
      0

Heh, laikam jānopērk Pascāla grāmata. Zinu, ka viņu vairs īpaši daudz nekur nepielieto, taču izskaudīšu visu Pascālu ideāli un tālāk nebūs arī nekādu problēmu. smile_mini.gif

• breikeris
      0

Kā uztaisīt domainu?

• mad
        0

Paņem un piereģistrē...
        nic.lv

• breikeris
        0

Paldies :**

• mad
        0

Toties godaddy var sagooglēt atlaižu kodus un sanāk ļoti lēti blum_mini.gif

• WYM?
      0

Čau, programmētāji.

Īsti nezinu vai Tas īsti iederētos grupā, taču šī ir vienīga grupa laikam, kurā atrodas gudri cilvēki.. Man ir nepieciešama Jūsu palīdzība Porta Forwardēšana.. Esmu ticis līdz tam, ka iegāju tajā vadības centrā, kur ir visādas iespējas, no kurā neko nesaprotu..

Tātad precizāk: Man ir nepieciešama palīdzība, es Jums došu bildes un Jūs teiksiet, kur man spiest un kur, un ko vadīt.. Ja būs nepieciešams, atlīdzība būs exs Points.

Tātad 1. bilde, kad ielogojos paneļi tajā: https://img823.imageshack.us/img823/7440/40839413.png

• WYM?
      0

Ceru uz ātru palīdzību..
      Tātad man ir Jauns dators ar Windows 7, un pagaidām lielāka problēma ir ka nav kā Windows XP, izveido Text Dokument un pārsauc to par .php ; šāds triks uz Windows 7 nedarbojas, tāpec vēlos jautāt kā to labot. Pie reizes, ja zinat pastāstat, kas jaizvelas, lai mapes u.c. Varētu pārvietot pēc savas velmes nevis Nosaukuma u.t.t.

• WYM?
        0

Tieši izmantoju Notepad++, taču nekas nemainās, man rādās piemēram nosaukums:

"index.txt.php"

• mad
      • WYM?
        0

Viesty, paldies, viss ir kā vajag, vienkārši pieradu pie vecā Windows XP :s
        Maadinsh, iespējams pamēģināšu, kas Tas tur ir.

- 1 - 2 - 3 - ... - 18 - 19 - 20 - ... - 31 - 32 - 33 -