Programmēšana

• mad
    0

Vakar sāku lietot netbeans, un tagad nesaprotu, kā līdz šim esmu izticis ar citiem redaktoriem biggrin_mini2.gif

• Normunds
    0

Sveiki. Es uz photoshop uztaisīju dizainu, bet nejēdzu to griezšanu un likšanu kopā. Help?

• Normunds
      0

Labi, to es visu izdarīju jau sen atpakaļ, taču tagad rodās jaunas problēmas. :o.

• S J
      0

UI taisi?

• Normunds
        0

Iedod skype. Zinu, ka tu esi dizainus taisījis =D

• Namejz
      0

Vai kāds var izpalīdzēt ar c# vizuālo programmēšanu?
      Man vajag dabūt mainīgo res no form1 uz form2, priekš testa, bet nekādi nevaru saprast kā lai to izdara
      Pirmās formas kods:
      private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
      {
      int res = 0;
      if (radioButton1.Checked) res++;
      label1.Text = res.ToString();
      Form2 f2 = new Form2();
      f2.Show();

• Fidoo
        0

No šitā visa saprotu ko if un ko label1 nozīme un tpt minimāli biggrin_mini2.gif

• Namejz
        0

Nu tam klāt laikam ir jāpieraksta, kaut kas, lai varētu mainīgo izmantot otrajā formā, un otrā formā arī kaut kas jāraksta, tikai es nevaru saprast kas un kur

• Fidoo
      0

Šitajā grupā ir kādi kas labi ar saprot it kā "vienkāršo" programmēšanu no skolas laikiem ? Tur kur dažādi uzdevumiņi un viņus uz līdzīgām progām kā pascal jauztaisa!

• Dawgora
        0

Nu man ķipa ģimnāzijā māca uz free pascal. Kaut vai personīgi mācos citus kodus, jo free pascal nav baigi lokana valoda.

• S J
      0

Konstatēju, ka darot kautko saistītu ar programmēšanu/web, man ar 4 virtuālajiem desktopiem ir par maz biggrin_mini2.gif

• mad
        0

Nu man ar vienu pietiek... Kaut ko tu laikam dari nepareizi. Alt+tab?

• S J
        0

Nē, es katru logu vienā desktopā. Nu, ja ieslēdzu expose, tad arī ar 1 ir ok.

• Zaker172
      0

Ne gluži pa tēmu, bet ceru ka kāds varēs palīdzēt. Slēdzot iekšā datoru uzmeta bluescreen, ātri paņemu un restartēju, bet man prasa, lai pievienoju device no kā bootot connie_mini_huh.gif dators nav tīrīts 3 gadu tūkstošus, nevar būt, ka putekļu kalna dēļ cietajam kas noticis? :/

• Zaker172
        0

Ok, pagaidīšu 10 minūtes, putekļu kārta uz visa ir diezgan pamatīga, nekad neesmu tīrījis, so should be fun I guess connie_mini_huh.gif

• Zaker172
        0

Nop, nogaidīšana neko nepalīdz.. Saka-Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key, Biosā neko neesmu aizticis, tur itkā viss pa vecam connie_mini_huh.gif

• Zaker172
        0

Laikam jātīra, ja tas nepalīdzēs tad nezinu :/

- 1 - 2 - 3 - ... - 17 - 18 - 19 - ... - 31 - 32 - 33 -