Nesen administrācija lēma, kā izveidot lielāku aktivitāti lapā, kā palielināt vēl labāku un kvalitatīvu rakstu daudzumu forumā, līdz izdomāja veidot konkursu. Tā nu, lūk, Jurģis izveidoja minibloga ierakstu, kurā paziņoja par konkursa atklāšanu.

Konkursam pieteicās tieši 10 lietotāji kopā ar 19 rakstiem. Aktivitāte, manuprāt, tiešām liela, bet vēlētos vēl lielāku. Šodien (27.01.) moderatori forumā nobalsoja par saviem favorītiem. Nebija nemaz tik viegli izlemt, kuru izvēlēties par uzvarētāju. Tomēr šāds ir gala vērtējums:

  1. Xbox360_Freak;
  2. Blackhawk;
  3. Viesty.

Tātad uzvarējis ir Xbox Frīks, un, lūk, arī noslēpumainās balvas šim lietotājam:

  • Zelta niks;
  • Izcelti minibloga ieraksti;
  • Karma X2 bonuss;
  • 5 expointi, par kuriem drīz vien varēs ne tikai mainīt niku;
  • RA tituls.

Par trešo balvu es pats nezinu ko atdotu! cray_mini2.gif Apsveicam Frīku, viņa raksti tiešām ir tā vērti. Frīkam raksti bija tik teicami, ka administrācija arī nolēma tam piešķirt "zaļo niku" jeb RA titulu, kas sākumā nemaz nebija paredzēts. Sveicam!

P.S. Madar, noprecizē balvas, kādas tieši un kuras tad būs, jo es īsti nesapratu.

P.P.S. Visas balvas, izņemot RA titulu, ir tikai uz nedēļu, bet tas tomēr ir tā vērts, ne?


Atgādināšu, ka konkurss nebeidzas nekad, centīsimies apkopot rezultātus katru nedēļu un paziņot uzvarētāju. Varbūt jūsu raksti iespaidos mūs tik pat ļoti kā, šajā gadījumā, Frīka, un jūs tiksies arī pie RA titula, ne tikai pie iepriekš minētajām balvām. wink_mini.gif

Tā kā - veidojiet rakstus, iegūstiet balvas, priecājaties un veiciniet šī foruma izaugsmi un palieliniet aktivitāti. wink_mini.gif

Laboja Ridiculus, labots 8x