Kad Apokalipse bija sākusies Cyro aizlidoja atpakaļ vērot neganto pūķi Artilianu, kurš spļāva ārā no savas mutes dusmīgus dusmu dusmekļus. Viņš pie sevīm nodomāja: ''Wtf kas tev par problēmām, idiot... Tu vismaz nededz 24/7 -.-''

Piepeši Cyro atcerējās, ka mājās atstājis ieslēgtu gāzi, viņš steidzās mājās, jo negribēja atkal saņemt lielu gāzes rēķinu.

 

Laižoties ar saviem VARENAJAIEM spārniem mājup, viņš satika meiteni vārdā Zane, Zane bija izskatīga meiča ar lielām krūtīm, piķa tumšiem matiem un bālu ādu.

Protams Cyro nevarēja palidot garām, viņam bija jāparasa viņas telefona numurs.

Zane viņam atgādināja meiteni no gotiskās hentai pornofilmas ''I swallow hard'' un, par cik viņš vakar bija pie šīs filmas beidzis viņs gribēja dabūt viņas telefona numuru un mazliet papriecāties ar šo meitu gultā.

Zane daudz, un dikti liedzās kā celka, bet beigās atmaiga un iedeva VARENAJAM fēniksam savu telefona numuru.

 

Pa ceļam uz mājām VARENAIS fēniks Cyro nopirka prezervatīvus, vīnu un nedaudz lubrikanta, jo pat fēniksiem ir jāizsargājas. Tāpat viņš neaizmirsa Jing Ling, Apinīti un Roltonus. Nonācis mājās viņš nogrieza gāzi (Dīvainā veidā māja neuzsprāga wtf)

Viņš pazvanīja uz Zanes telefona numuru (cerēdams piedzerties, izšaut riekstus un realizēt savas degošo sieviešu fetiša fantāzijas).

Bet notika NEPAREDZĒTAIS, Zane viņam bija iedevusi nepareizu numuru, jo pacēla vīrietis ap gadiem četrdesmit un teica: "ko tu man padarīsi, no zvaigznēm esmu".

Ilgi, jo ilgi VARENAIS fēniks Cyro raudāja, jo ne pirmo reizi meitenes viņu ir piepisušas, bet beigās saprata ka tā ir tikai kārtējā bālā gotu vecene ar lielām krūtīm...

Un izkliedza savu majestātisko FFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!

Lai nomierinātos Cyro devās pie varenā pasaku veča, kas bija viscaur noaudzis ar vareniem rugājiem.

Runāja, ka viņš saož labus rugājus pa gabalu un varētu saost arī to, kur ir arī valdzinošā zane. Jautāsiet kā? Protams saožot zanes rugājus.

Pasaku vecis Cyro pārsteidza. Večuks iegāja alā un, iznesa no turienes laptopu. Ieraudzījis Cyro šokēto seju viņš teica viedus vārdus, kurus Cyro iegaumēja uz visu mūžu:"Ko brīnies sīkais? Man triatel internetu ķer no tā rūtera kaimiņos." 

Cyro, pie sevis nozvērējās, pieslēgt internetu savai mājai pēc iespējas ātrāk (protams, ja vien viņam māja neuzies gaisā, kad ieslēgs gaismu).
Večuks Ieslēdza laptopu. Cyro domāja, ka tūlīt viņš atvērs kādu briesmīgi sarežģītu rugāju programmu. Kad viņš to pajautāja pasaku vecim, tas atbildēja: "sīkais, kas tu par googli neesi dzirdējis?"

 

----TUrPINĀJUMS----

 

Vecis iegūglēja vārdu rugāji, un sāka meklēt attēlus. Sejā viņam bija manāms saspringums, likās ka katrs muskulis strādā vienam mērķim - rugāji. Un te nu viņš atrada priekšmetu ar kura palīdzību atrast zani. Lūk kur tas ir.

Pasaku vecis pieteica Cyro, ka šī manta palīdzēs lai atrastu Zanes rugājus, bet ne citus. Cyro to iegaumēja un devās ceļā.
Pēc apmēram 3 stundu, 26 minūšu un 39 sekunžu gājiena Cyro sasniedza plaukstošun pēc paskata laimīgu pilsētu.

Pilsētas tirgus laukumā kāds vīrs, nu tā, ap gadiem četrdesmit, tielējās ar pārdevēju. Pārdevējs uzskatīja, ka Vīrs viņam samaksājis pārāk maz par rozā pūkainajiem roku dzelžiem, bet vīrs uz to atbildēja:"ko tu man padarīsi, no zvaigznēm esmu". Cyro pie sevis nodomāja, ka šis vīrs šķiet pazīstams, bet nudien neatcerējās. Cyro apsēdās tirgū un padomāja. Viņam iepatikās, tāpēc viņš padomāja vēlreiz. Pēc 71 domāšanas reizes un tās dotās pozitīvās enerģijas Cyro atcerējās - šis vīrs bija kosmonauts. Ar tādu domu Cyro devās ceļā. Pēc 2 dienām Cyro atcerējās - tas vīrs pacēla telefonu, kad viņš zvanīja Zanei. Cyro paķēra skuvekli un traucās atpakaļ uz pilsētu, tomēr vīra tur nebija.
Mirkli vēlāk sāka pīkstēt Cyro skuveklis. Cyro, domādams, ka tas ir atradis Zani, nospieda sarkano podziņu. Te jāpiemin - Cyro nebija pārāk labs ingliš =/.

Pēc šīs darbības, skuveklis uzsprāga un no tā izkrita lapiņa. Uz tās bija rakstīts:

"Labākos Folksvāgenus ražo Ķīnā, saliec savu no šrotā zagtām detaļām jau šodien.
 P.S. Idiot, tur bija rakstīts nespiest sarkano podziņu"

Cyro bija pārsteigts. Viņa skuveklis bija aizbēdzis un atstājis ziņu. Cyro apsēdās uz akmens, noņēma no pleciem zagtās bikses, izvilka no to kabatas JingLIng, Apinīti un Rolton paciņu, un noklausījās fantastisku mūzikas gabalu.

Kad Cyro bija ieturējies viņš devās uz šrotu, lai saliktu savu ķīniešu folksvāgenu.

 

----TUrPINĀJUMS vol.2----

Kad no trīs riteņiem un četriem buferiem savu vāģi viņs bija sataisījis, viņš devās tālāk savā episkajā ceļojumā, kura mērķis, kā mēs visi zinām, bija atrast Zani. Par cik skuveklis viņu bija piedirsis, uzsprādzis un neviena pavediena viņam nebija

tad nu viņš devās atpakaļ pie pasaku veča, kuram bija māja kokā, laptops un varenais triatel internets.

Tā nu sanāca, ka viņam bija jābrauc pa lauku ceļu un kur gadījies, kur ne no grāvja izleca kails ūsains vīrietis ar žagaru bunti un kliegdams skrēja pāri ceļam "MAN IR BĒRZU SLOTIŅAS!!!21!!$!@#"

Cyro paodmāja, k kārtējais lohs ir sarijies sēnes meža, bet tad pamanīja, ka no otra grāvja arī izleca kails vīrieties ar siera rituli rokās. Viņam ūsu nebija. Viņš pieskrēja pie kailā vīries nr. 1, samīļoja viņu un teica : "Paldies, man ļoti patīk ar tām pērties!", uz ko ūsainais vīrietis atbildēja "Es jau tevi nopērs', bet tev būs jāiedo noprovēt tā jāņumeit, kas tev grozā sēd"

Viņi sadevās rokās un aizsprinģoja tālāk pa mežu.

Cyro nevarēja saprast, kāpēc ūsainais vīrs runāja lauzītā ventspilnikeu mēlē.

 

Viņš saparata, ka šo ainu visu turpmāko dzīvi redzēs murgos un brauca ar savu vareno mašīnu tālāk. Ceļa malā bija zīme "uzmanību stopētāji", bet Cyro tai nepievēsa uzmanību, jo bija iegrimis apcerīgās domāz par to, ka tos vīrus varētu kaut kas saistīt arī fiziski. "Tur jau sanāk divi vienā" viņš nodomāja. "Iekšā un ārā", viņš turpināja pusbalsī runāt.. Pēkšņi, ceļa malā viņs ieraudzīja vecu kungu stopējam mašīnas

 

 

Braucot tuvāk viņš saprata, kas tas par neantu veci. Viņs uzņēma ātrumu un kleidza "Tas tev par nolādēto zelta zirgu!!#"

 

Šis Notikums (2008), protams, nepalika nepamanīts. To visu novēroja kāds rūtdīts krievu spiegs, kurš sevi dēvēja par zrilfelu. Viņš izņēma šauteni no pēcpuses, jo viņs tā mācēja, jo viņs daudz spēlēja GTA, nomēŗķēja uz vienu no mašīnas riepām un izšāva tauku kapsulu. Riepa pārplīsa. Cyro izkāpa ārā un teica "wtf, nah tu man šauj ar taukiem" zrilfels nezināja ko atbildēt, tāpēc uzvilka viņam galvā apakšbikses un iesita ar savu ieroci pa deniņiem.

 

 

Nākamajā rītā Cyro pamodās... Viņš domāja, ka ir dikti slikti un ka viņam ellīgi neveicas. Piepeši viņam blakus parādījās mazs pūkains zvēriņš saukts arī par Bembiju vai Bumeru.

Tas teica tā: "Ja tu domā, ka tev bija slikta diena, iedomājies, ka esi siāmas dvīnis. Tavs brālis ir gejs, bet tu nē. Viņam šovakar paredzēts randiņš, bet jums abiem ir tikai viena pēcpuse."
Cyro jautāja:"Kā tu to zini?"
Bumers atbildēja:"Es kādreiz biju Siāmas dvīnis." To pateicis, pūkainais zvēriņš aizspriņģoja mežā pie saviem draugiem.
Pēc šiem jaunumiem Cyro jutās nedaudz labāk, un sāka domāt, ko darīt tālāk.

 

 

To be continued...

 

no šajā stāstā rakstītā nepieder man. blā, blā, blā..

p.s. orģinālautors - Skarlis2, papildināj - Hibriids un latgals16 un Nazii

Laboja mad, labots 11x