|
https://exs.lv/read/aptauja-ka-butu-jadala-komandas-exs-lv-1-futbola-turnira
| 

Sveicināti, mīļie eksieši. Sen neesmu neko rakstījis un negrasos arī to darīt. Atā!

Nu, labi, labi! Es ākstījos. Es īstenībā vēršos pie jums ar ļoti nopietnu ideju. Futbola grupā jau pasen ieteicu rīkot eXs.lv futbola turnīru. Atradās daudzi piekritēji, tāpēc tagad ideja tiek prezentēta plašākai publikai.

Es laikam uzņemšos iniciatīvu visu rīkot, bet pašsaprotami, ka man būs vajadzīgi palīgi. Šis blogs īstenībā ir jūsu iespēja piedalīties šī turnīra rīkošanā. Te būs atvērtas diskusijas par turnīru. Es gaidīšu jūsu ieteikumus un idejas.

Kas mums ir vajadzīgs?

  • Idejas par iespējamo sporta zāli, kurā varētu rīkot turnīru. Ļoti iespējams, ka daudzas zāles jau būs aizsistas, jo parasti labos laikus jau aizsit gada sākumā regulāriem treniņiem un turnīriem, tāpēc zāles meklēšana varētu būt sarežģīts process, bet mēs to varam atrast, ja visi piedalīsies. Vēlamā sporta zāles atrašanās vieta - Latvijas centrs, Rīgas apkaime. Tāpēc droši, visi, kuriem ir idejas, izpaudiet tās tagad.
    Ja zāle netiks atrast līdz gada beigām (kas būtu ļoti stulbi), tad vajadzētu domāt par zāli, kuru varētu aizsist jau gada sākumā (janvārī). Varbūt pat vairākām reizēm, iespējams reizi mēnesī, lai rīkotu vairāk šāda veida turnīrus, bet tas jau tiks runāts tad, ja netiks izdomāta iespējamā pasākuma vieta.
  • Idejas par iespējamo turnīra norises laiku. Būtu labi, ja potenciālie spēlētāji un turnīra dalībnieki nosauktu sev derīgus laikus, kuros viņi būtu patiešām gatavi atbraukt uz Latvijas centru un piedalīties turnīrā. Mūsu šī brīža ideja ir rudens brīvlaiks, bet protams, mēs pielāgosimies vairākumam.
  • Jūsu pieteikumi turnīram. Gribētos jau redzēt komandu pietiekumus šī raksta komentāros, lai zinātu aptuveno dalībnieku skaitu. Bet tas, ka būsiet pieteikušies turnīram vēl nenozīmēs, ka obligāti jābrauc spēlēt, vai vispār varēsiet spēlēt. Domāju, ka tuvāk turnīram būs vēl viens raksts, kurā vajadzēs apstiprināt savu kandidatūru, lai jau droši zinātu, cik komandas domā piedalīties. Šāds pasākums tiks veikts galvenokārt, lai sākumā redzētu aptuveno skaitu vēl neesošam turnīram un komandu gala skaitu jau esošam un gatavam turnīram.

Vēlamais komentāru formāts šim rakstam:

  • Ja veidojat komandas pieteikumu, lūdzu, veikt pēc parauga.
    • Komandas nosaukums:
    • Komandas pārstāvētā pilsēta (vajag?):
    • Komandas dalībnieki (5 laukuma spēlētāji + 1 vārtsargs + 3 (?) rezerves spēlētāji):
    • Komandas kapteinis:
    • Vēl? 
  • Katru pieteikumu, lūdzu, jaunā komentārā bez liekām piebildēm un idejām, lai atbildēs varētu rakstīt izmaiņas par komandu. Noteiktais komentārs organizētājiem ļaus vieglāk pārskatīt komandas sastāvu un komandas kā tādas esamību.
  • Vēlams katra formāta komentārus veikt atbilstošā vietā. Ja ir komandas pieteikums, tad bez liekāmpiebildēm. Ja ideja, tad, lūdzu, nejaukt kopā ar komandas pieteikumu. Varat atbildēt kādas idejas komentāra atbildēs un diskutēt par kādu noteiktu tēmu (laiku/vietu), nevis veidot vairāus komentārus par vienu un to pašu. Tā vienkārši būs pārskatāmāk.

Ko jūs varat sagaidīt/iegūt no šī turnīra?

  • Pirmkārt, jauki pavadītu laiku un iepazīt vēl neredzētus eksiešus. Domāju, ka tieši šādi pasākumi saliedē vairāk nekā ciemošanās pie tā jau īgnā Gata. biggrin_mini2.gif
  • Otrkārt, spēsiet pārbaudīt spēkus starp pārējiem interneta gīkiem. Nu nav mums katrs 5. futbola izlasē, tāpēc līmenis, manuprāt, būs ļoti vienādots.
  • Treškārt, var padomāt arī par balvām. Ja kādam ir ieteikumi, droši rakstiet.

Nu tas laikam arī viss. Diskutējam.

Iespējamie braucēji:

  1. Ridiculus
  2. Hey_Pear
  3. Shevijs
  4. Zeķee
  5. Aikis0
  6. Strraume
  7. Mentalists
  8. futbolists
  9. lemonwave
  10. mailija
  11. Rexis
  12. Latvian1111
  13. skills of lv
  14. Reo Fyeed
  15. Blackhawk
  16. latvija18
  17. Kambyz
  18. Traktoorists
  19. Staipeklis
  20. F L B
  21. Jancis...

Fani:

  1. Skakri
  2. BeaTop
  3. Līnis

Laboja Ridiculus, labots 12x