Lai arī lielākā daļa informācijas tika apspriesta manā blogā, Madars man palūdza izveidot rakstiņu sākumlapai. Tā nu es te sēžu, mast.. apkopoju informāciju.

Tātad šo sestdien, 27.10.12., Inčukalna sporta kompleksā notiks eXs.lv #1 futzāla turnīrs. Lai arī šis galvenokārt ir datorspēlmaņu forums, šeit tiek apspriestas arī ļoti sadzīviskas lietas, un sports ir viena no tām. Ir daudz un dažādu sporta grupu, ir izveidota arī futbola grupa.

Grupu princips ir samērā līdzīgs augiem.lv grupām, tur katrs var izveidot diskusiju, brīvi paust savu viedokli par kādu tēmu utt. Tā, lūk, kādu dienu es izteicu tādu domu par turnīru. Eksā jau neuzturas tikai pūpēži vai, kā angļi teiktu, coach potatoes. Šī portāla lietotāji ir pat ļoti aktīvi un sabiedriski. Ņemsim par piemēru vēl samērā neseno slēpņošanas pasākumu, kas notika Amatas takā. 

Es redzēju, ka ideju pat ļoti daudzi atbalsta, tāpēc tika izveidots arī publisks raksts par šo iespējamo pasākumu. Es saņēmu lielāku aktivitāti, nekā sagaidīju, par to man bija liels prieks. Vēl pēc kāda laika tika izveidots pieteikšanās raksts, kurā turpinājām lemt par dažādiem nosacījumiem, iespējām, par kurām arī jums tagad pastāstīšu.

Kas?: eXs.lv futzala turnīrs
Kad?: 27.10.12.
Kur?: Inčukalna sporta kompleksā
Cikos?: 13:10 no Rīgas centrālās stacijas, 14:00 Inčukalna SK
Cik?
: biļetes cena (Rīga → Inčukalns) ir 1.40 LVL. Abos virzienos 2.80. Maksa par zāles īri - 50 santīmi nepilngadīgajiem, lats pieaugušajiem. Kopā izdevumi sanāk 3.80 Ls (nepilngadīgajiem) vai 4.80 Ls (pilngadīgajiem).

Patiešām liela daļa eksiešu uz Inčukalna zāli dosies ar vilcienu no Rīgas centrālās stacijas ar vilcienu. 5 Ls nav tik daudz, lai nespētu veltīt šādam pasākumam.

Turnīrs notiks starp 4 vai 5 komandām. Katrā komandā būs pa 4 laukuma spēlētāji un pa vienam vārtsargam. Komandā būs arī pa 1 vai 2 rezervistiem (gadījumā, ja nesavāksies 5. komanda).

Spēles laiks būs 2x5 min. Attiecīgi būs 2 puslaiki pa 5 min. Sākumā būs grupas spēles, kur katra komanda spēlēs pret katru komandu, bet vēlāk būs pusfināli un fināli, kuros komandas tiks dalītas pēc iepriekšējiem rezultātiem.


Mēs patiešām gaidām fanus. Komandām atbalsts būs nepieciešams. Ja vēl arī kāds nav paspējis pieteikties, bet viņam pēkšņi nāca apgaismīga, ka viņš ir nākamais Pele, tad sazinieties ar mani privāti.

Paldies organizētājiem:

Ridiculus
Hey_Pear
Riki

Laboja Ridiculus, labots 6x