Šovakar pilsētā bija palikuši astoņi balstiesīgi pilsoņi, visi astoņi arī savācās pilsētas laukumā, lai izlemtu, kurš ir vainīgs pie iedzīvotāju nāvēm. Skanēja trīs iedzīvotāju vārdi. Divus iedzīvotājus jau vainoja iepriekš - Kurbadu un Earthquake -, bet viņiem piebiedrojās arī Fidoo vārds. Tomēr tas nebija izšķirošais, jo iedzīvotāju vairākums nobalsoja tieši par Earthquake. Viņi nolēma, ka nevajag ilgāk gaidīt un jāsit upuris nost. Viņi ap pilsētas elektrības stabu izveidoja sārtu, pie staba piesienot nabaga Earthquake. Pēc tam arī to aizdedzināja un noskatījās, kā mirst Earthquake.

Pēkšņi sāka bļaut Wanted, kurš izrādās bija viņa brālis. Neviens īsti nesaprata, kas notiek, bet Wanted atnesa no mājām dzimšanas apliecības, pasi u.c. papīrus, pierādot, ka viņi ir brāļi, tad viņš aicināja arī pārbaudīt viņu māju, lai iedzīvotāji saprastu, ka viņi nav vainīgi pie iedzīvotāju nāvēm un nav mafijas biedri, tomēr tad, kad iedzīvotāji viņam beidzot noticēja, bija jau par vēlu. Earthquake bija miris.

Wanted nolēma atriebties iedzīvotājiem, tāpēc devās meklēt mafijniekus. Viņš vēlējās iestāties viņu bandā, lai varētu atriebties visiem iedzīvotājiem. Tomēr, viņam par nelaimi, viņš nezināja, uz kurieni doties. Pulkstenis jau nosita pusnakti, bet Wanted turpināja klaiņot pa pustukšo pilsētu. Šis bija laiks, kad lielākā daļa iedzīvotāji jau bija aizgājuši gulēt.

Tajā brīdī pa ielu lēnām brauca kāds no mafijas, iespējams, tas pats, kas nogalināja pilsētas advokātu, jo tas bija melnais Mercedes automobilis. Līgani braucot, tas pamanīja šķērsieliņā ieejam kādu cilvēku. Tas bija Wanted.
"Bingo!" nodomāja mafijas biedrs, izslēdzot priekšējos lukturus un lēnā gaitā ieripojot šķērsieliņā. Wanted tajā brīdī klausījās mūziku austiņās, tāpēc nepamanija auto, kas lēni ripoja aiz viņa. Pagāja dažas sekundes līdz bija skaidrs, ka uz ielas neviena vairs nav. Nedaudz pavirzot labo kāju uz gāzes pedāli, šis nezināmais mafijas biedrs uztriecās virsū Wanted, bet tikai tik stipri, lai viņš nokristu un atslēgtos.

Pēc pusstundas Wanted pamodās noliktavā. To pamanījis, mafijas biedrs viņu sveicināja: "Gatavojies! Ja neesi maniaks, tad man tas neinteresē!"
"Es esmu parastais iedzīvotājs, tomēr vēlos piebiedroties jums, jo pārējie nostājās pret mani un manu brāli. Viņiem ir par to jāsamaksā," noteica Wanted.
"Viņi samaksās," atbildēja mafijnieks. "Bet ne šodien. Un ne no tavas rokas. Šodien tu mirsi."

Mafijas biedrs pagāja nedaudz pa kreisi, pēc kā ar kreiso roku paķēra armijas nazi, kas tikko bija uzasināts, un veica vairākus griezienus Wanted krūšu apvidū, bet, protams, ne pārāk dziļus, lai šis cilvēks neoasiņo uzreiz. Šādi pa brīžiem ar 2 minūšu pauzi nezināmā persona veica vēl 30 griezienus. Redzot, ka Wanted vairs nav spēka un ir tuvu nāves slieksnim viņš iedūra šo nazi tieši krūtīm pa vidu, ļaujot asinīm tecēt uz grīdas. Pagāja minūte.. divas.. Bet nezināmā persona turpināja skatīties uz pilošajām asinīm. Tikai pēc dažām minūtēm mafijas biedrs izvilka nazi no Wanted krūtīm un veica dziļu iegriezumu krūšu apvidū, pēc kā vēl vairākus dziļus iegriezumus vēdera apvidū ar tekstu, ieskrāpējot tekstu "Умри, сука". Pēc tam līķis tika izmests pie Kultūras nama.

Šodien temperatūra nebija diži patīkama. Pat zemledus makšķerniekiem, tautā sauktajiem, bļitkotājiem, bija pavēss. Arī šādas profesijas pārstāvim Purva Bridējam, iznākot no mājas un dodoties uz kārtējo zveju, pamatīgi nosala dzimumloceklis un pauti. Viņš nevēlējās doties atpakaļ uz mājām pēc vilnas apakšveļas, jo nolēma sasildīt savu draudziņu pa ceļam. Pēc 5 min uz ielas parādījās japāņu izcelsmes sieviete (tā, kuras vārdā nosaukta šokolāde), skraidot pa ielu, vicinot rokas kā putns un bļaujot: "Manā mājā ir jenots." Sieviete pieskrēja pie Purva Bridēja, saķēra viņu aiz rokas un veda uz dzīvokli 12. stāvā, paralēli uzkliedzot: "Palīgā, palīgā!"

Kad viņi bija nonākuši 12. stāvā, izmantojot kāpnes, Purva Bridējs bija pamatīgi noguris, tomēr viņu turpināja stumt iekšā dzīvoklī, sakot, ka tur ir jenots un viņam tas ir jāpievar. Ienākot dzīvoklī, vienīgais, ko viņš pamana, ir pie sienas piesists pusdzīvs jenots. Pēc tam dzīvoklī ienāca arī Geiša un teica, lai makšķernieks viņu izdrāž. Tā kā Purva Bridēja loceklis jau tā bija sasalis ragā, tad kaut kā jau viņam to vajadzēja sasildīt. Viņš piekrita.

Pēc dzimumakta sieviete aizgāja uz virtuvi pēc vāzes ar ūdeni (varēja redzēt, ka ūdens bija karsts, jo no vāzes nāca garaiņi). Viņa uzsēdās virsū seksa upurim un ar līdzpaņemto marķieri uz Bridēja vēdera uzzīmēja divus "X" un vienu "O". "X" bija krūtsgalu vietā, bet "O" - nabas vietā. Tad viņa pēkšņi no matiem izņēma irbuļus un iedūra tos Bridējam vēderā, pēc kā karsto ūdeni uzlēja upurim tieši uz sejas, bet krūtsgalus pamatīgi iegrieza ar roku palīdzību. Pēc tam Bridējam dibenā iebāza garu kurpes papēdi. Izrādījās Geiša bija maniaks. Pirms aiziešanas viņš nokoda makšķerniekam locekli, bet pašu upuri nosēdināja uz palodzes. Pēc tam pameta locekli upura virzienā, ko pamanīja pussprāgušais jenots. Viņš, šķiet, bija izbadējies, tāpēc norāvās no sienas un leca pēc locekļa, tomēr uzlēca virsū Bridējam, pēc kā abi izkrita ārā pa atvērto 12. stāva logu.

Vēstules ar savu balsojumu ir jānosūta līdz rītdienas 21:00.

 

Bojā gājušie:

Husiks  pilsētas šerifa palīgs;
Styrnucis  pilsētas iedzīvotājs, mūziķis;
packard  mazā meitenīte;
Stassy  pilsētas iedzīvotājs, elektriķis;
Ulmanis  pilsētas advokāts;
Ramzes  pilsētas iedzīvotājs, inženieris;
calm  mafijas biedrs;
Edgars — pilsētas šerifs;
Lassy — pilsētas ārsts;
Earthquake — mīlnieks;
Wanted — mīlnieks;
Purva bridējs — pilsētas iedzīvotājs, makšķernieks.

Palikušās lomas:

Pilsētas iedzīvotājs (5)
Pilsētas maniaks (1)
Mafijas līderis (1)
Mafijas līdera palīgs (1)
Mafijas advokāts (1)
Mafijas biedrs (4)

Spēles dalībnieki: Montana, Kurbads, Shevijs, Rudito.Ftw, Vysainīks, The SJ, Changz, RolX, lakrica, Lemonlime, latvian1111, Shattred, Fidoo.

Noteikumi: https://exs.lv/read/aksts-janvara-mafija
J
ums vismaz reizi jāieraksta komentārs šajā rakstā, pierādot, ka piedalāties dienas diskusijās!

Laboja , labots 1x